Czy spokojny, domowy kot będzie się męczył w jednym pokoju? Mówię o kocie, który ma około 3-5 lat. Nie chcę być egoistką i patrzeć później na nieszczęśliwego kota. Ale z drugiej strony marzę od wielu lat, by zaadaptować jakiegoś kociaka ze schroniska. Poradźcie coś. #koty #kiciochpyta #pomocy
@abstrakcyjna0: chyba nie. co prawda mieszkam w domku jednorodzinnym, ale mój kot i tak siedzi cały czas na parapecie i parzy na ulicę albo grzeje dupę przy kaloryferze.
@abstrakcyjna0: bierz, najwyzej go oddasz komus kto mieszka w bardziej przystepnych warunkach. to jest system zero jedynkowy, kot mojego brata miał o----------o, ale kolegi pers tak jak nowokolega wyzej caly czas dupe grzeje :)
@abstrakcyjna0: u mnie były 3 koty na 2 pokojach z tego sypialnie raczej zamykaliśmy więc koty miały salon, kuchnię, łazienkę i mały korytarz, nie narzekały za bardzo. Teraz mają 2 razy więcej przestrzeni i też nie narzekają bo przeważnie gniją na dole na kanapie.
@elemenTH: no, ale ja raczej będę chciała by kot siedział tylko u mnie w pokoju, bo wynajmuję pokój w mieszkaniu i nie mam możliwości, by się szwendał po całym domu.
@abstrakcyjna0: jak dużo Cię nie ma to może się nudzić, na pewno będzie chciał eksplorować mieszkanie i zwiedzać. Idealnie by było jak by inni tez lubili kotełka to by mu lepiej było.
#koty #kiciochpyta #pomocy