Aktywne Wpisy
cirilla1989 +935
Hemingwayy +427
#gry #konsole #pcmasterrace #kiedystobylo #cdaction
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
a pamiętacie jak w podstawówce i gimbazie samorząd szkolny organizował pocztę walentynkową? Zawsze na którejś lekcji przychodzili przedstawiciele samorządu i na oczach nauczyciela i reszty klasy wręczali kartki adresatom. Niekiedy podniecenie wśród niektórych było tak duże, że nauczyciele zabraniali otwierać koperty na lekcji i kazali poczekać do przerwy.
Zawsze też, ale to zawsze były tylko 3 typy kartek walentynkowych:
1. Kartki walentynkowe robione przez kumpli-śmieszków, którzy wysyłali je w imieniu największego paszteta albo najgrubszej lochy w szkole,
2. Anonimowe kartki, które otrzymywało się od loszek, które nie były na tyle śmiałe, żeby się ujawnić (do dzisiaj nie znam nadawców kilku kartek walentynkowych)
3. Brak kartki, czyli największy przegryw i smutek, zwłaszcza jak znaczna część klasy podostawała jakieś kartki.
jeszcze ewentualnie można dodać kartki walentynkowe z propozycją anonimowego seksu adresowane do najgorętszych nauczycielek, a wysyłane przez napalonych uczniów xD szkoda że żadna nie odpisała na założone specjalnie na tę okazję fejk-konto GG :(
4. kartka wysłana samemu sobie, czyli #ukrytyprzegryw ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@zloty_wkret:
Komentarz usunięty przez autora
Jedna dziewczyna w klasie się popłakała i ogólnie informacja rozeszła się po szkole. Przez pewien okres dziwnie się czułem, bo sporo dziewczyn ze szkoły się na mnie obraziło.
Teraz już nie trzymam żadnej walentynki, a miałbym fajne pamiątki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ogólnie to dziewczyny miały
Jesteś brany pod uwagę, nie #!$%@? tego...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Iśka mi parę lat później powiedziała jakie sobie