Aktywne Wpisy

mrsopelek +97
Po cholerę tworzy się regulamin przewozów, jak później spółka gloryfikuje nie stosowanie się do niego?
To jak zrobię sobie zdjęcie, że pije p--o w pociągu to napiszą, że oni są bardziej Team Tyskie, ale piwko ogólnie spoko?
Screen z ich własnego regulaminu w komentarzu.
#psiarze
To jak zrobię sobie zdjęcie, że pije p--o w pociągu to napiszą, że oni są bardziej Team Tyskie, ale piwko ogólnie spoko?
Screen z ich własnego regulaminu w komentarzu.
#psiarze
źródło: Screenshot_20250812_215417_Facebook
Pobierz
Salido +200
Minął 48. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
198 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
208 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
198 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
208 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-33
Pobierz

Słuchajcie, moja mamusia znana ze znaleziska
http://www.wykop.pl/link/2960577/magnetoterapia-ostrzez-rodzicow-dziadkow/
Starsza stażem hipochondryczka
stwierdziła, że będzie pić soki. No ale wiecie... Jak to na nią przystało musi być konkret z odpałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stwierdziła, że ona przed poważniejszym zakupem się jednak poradzi, no i dzwoni i pyta czy ta wyciskarka do soków za
tysiąc złotych to jest ok.
Macie coś TANIEGO co jej sok z buraka zrobi?
To jej mówię, że zamiast ten tysiąc na tą wyciskarkę (bo to ponoć jeszcze tanio było)
to ja jej będę soki dowoził. No ale nie, bo taki sok to ma terminy i musi być świeżo wyciskany. (ʘ‿ʘ)
Ah... Btw: bym zapomniał. Ręce ma niesprawne więc trudno jej będzie coś przyciskać...
To jej mówię, żeby do blendera te owoce wciepała... No ale rozumiecie - miąższ. Ma być bez miąższu.
Chyba założę #matkahipochondryczka ;-)
@defoxe: xD
@gagit: no więc.. masła orzechowe wszelakie, także i nasionka możesz zmielić [z odpowiednią dostawką możesz tłoczyć olej lub mielić ziarna na mąkę], możesz przecierać ziemniaki na placki ziemniaczane, przecierać owoce/warzywa gotowane na musy, czy ogólnie robić różnego rodzaju papki, możesz wrzucić ciasto drożdżowe i wyjdzie Ci przez dziury grissini [ale to pewnie o rodzaju sprzętu zależy] no i najważniejsze - możesz