Wpis z mikrobloga

Obiecałem to jest:
Chyba najciekawszy materiał do tej pory

TU

Materiał z 04.06.15

#otwierajacesiedrzwi

Edit: filmik pojawi się jak zwykle o wiadomej godzinie.
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WilecSrylec: eeeeech. Czytajcie tag. Sprawa jest już nieaktualna od czerwca zeszłego roku. Gdyby trwało to dłużej to kamery poszłyby na żywo w internet.
  • Odpowiedz
@WilecSrylec: z tymi długimi godzinami to bym nie przesadzał, bo jak widać topowy sprzęt to to nie jest i musiałem kilka razy na dobę zgrać materiał, więc nie ma bitych 24h obserwacji, ale materiał dodatkowy także jest.
  • Odpowiedz
@BQP: Wiem że nieaktualna. Ale chodzi o to, że nigdy nie wrzuciłeś przynajmniej godziny nagrania a jedynie wycinki, które można po prostu nagrać w momencie jak o tym pomyślałeś.
  • Odpowiedz
@WilecSrylec: No nie będę wrzucał 3h na YT gdzie nic się nie dzieje. Jak chcesz to mogę Ci kiedyś jakoś powysyłać cały, niepocięty materiał jak obiecasz, że nie pokażesz mojej mordy. Ale to dopiero jak będzie jakaś dłuższa przerwa od roboty.
  • Odpowiedz
@WilecSrylec: Jak ktoś chce oryginalne nagrania to pisze i dostanie. Nie będę wrzucał 5h materiału, żeby napisać "ej, w 3:25:21 się zaczyna".
  • Odpowiedz
@BQP: skoro kamery miałeś porozstawiane po mieszkaniu, to zapewne i w pokoju w którym masz TV (nie pamiętam już dobrze bo Twoje filmy oglądałem dawno temu). Pokaż zatem jak telewizor sam wstaje z biurka i sam sie wywala przez okno. No chyba, że akurat miałeś awarię monitoringu z tej kamery :D to przepraszam za uszczypliwość
  • Odpowiedz
@papciu: pisałem wcześniej, że ten materiał to tylko taka zapowiedź tego co tu się będzie działo na końcu tygodnia :)
  • Odpowiedz
@BQP: liczę, że urwie dupę jeszcze bardziej, niż poprzednie Twoje filmy. Nie mogę się doczekać. Wybacz uszczypliwość, chcę wierzyć w takie rzeczy, zawsze takimi sprawami się interesowałem. A jak się okaże kiedyś, że to fake, to będę zawiedzony i w-------y na siebie, że dałem się wkręcić :p Pozdro!
  • Odpowiedz