Wpis z mikrobloga

Obiecałem to jest:
Chyba najciekawszy materiał do tej pory

TU

Materiał z 04.06.15

#otwierajacesiedrzwi

Edit: filmik pojawi się jak zwykle o wiadomej godzinie.
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zatwardzenie: Nie wiem, nie jestem ekspertem od jutuba, być może taki napis się wyświetla gdy na film wejdzie jego właściciel. Gdybyś jednak potrafił czytać ze zrozumieniem to domyśliłbyś się o co chodzi po przeczytaniu tego wpisu i pierwszych kilku komentarzy. To naprawdę nie jest dużo roboty, na pewno mniej niż napisać durny komentarz.
  • Odpowiedz
@Zatwardzenie: o co tobie chodzi tak naprawdę? Gdzie w tym co zacytowałeś widzisz jakąś sprzeczność? "Być może" - nie wiem na pewno, bo jak napisałem wcześniej - nie jestem ekspertem, ale "być może".

Zaczynam się bać, że z tym ilorazem < 70 to wcale nic nie wyolbrzymiałem. Może to po prostu charakterystyczna cecha przeciętnego obserwatora tego tagu :-)

@Mlodey: Kolejny geniusz. Drugi komentarz, nawet tam nie udało ci
  • Odpowiedz
@BQP: Przed rzutem motyki słychać trzaskające drzwi, których? No i jak ten telewizor wyleciał? serio się pytam. okna nie wybiło?

Drzwi od stodoły mógł poruszać przeciąg, słychać w mikrofonie wiatr.
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: dziwne dźwięki z szopy i trzaśnięcie wiadrem (nie słychać za bardzo na nagraniu) wzbudziły moją czujność.

@Zatwardzenie:

Przed rzutem motyki słychać trzaskające drzwi, których?

Niestety po takim czasie nie jestem w stanie do końca sobie przypomnieć, ale możliwe, że nie zamknąłem drzwi od chaty
  • Odpowiedz