Pojawił się nowy cumpel smutnych żab - Wesoły Pepe :3 Nadszedł więc czas na #rozdajoʕ•ᴥ•ʔ Zasady takie jak ostatnio - plusik przy wpisie i sub o tutaj -> #recznerobotkipanchity :3 Jutro ok. 20 wylosuję szczęśliwca, któremu wyślę wybraną przez niego żabę. Wołam @scarface1911 :)
@Panchita: dzięki za zawołanie ( ͡°͜ʖ͡°) ja paczkę od Ciebei ze smutnym pepe dopiero niedawno otworzyłem i nawet na mirko nic nie wstawiłem przepraszam ( ͡°ʖ̯͡°) Ale jest zajebiście wykonany i ładnie pachnie (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Panchita: Wiesz, że wesoły pepe to według 4chanowej "mitologii" śmiertelny wróg smutnej żaby?( ͡°ʖ̯͡°) btw. Powiedz, że zielonki bioro udział normalnie!
@plumkajacy_kalafior: muszę w końcu uszyć kalafior :3 @scarface1911: Nie szkodzi, ważne że się podoba :) I oczywiście wpiszę Cię na listę, jeśli jutro Ci się nie poszczęści :) @PMV_Norway: Niezbadane są wyroki Mirkorandom ^^ @komitet_figli: Zielonki z Gieniem w avatarze jak najbardziej (。◕‿‿◕。)
Czemu najsłynniejszy polski duet się rozpadł? Ominęło mnie jakieś oświadczenie rządu w tej sprawie? Czemu rozpadł się duet Lech&Jarosław K. to wiemy. Ale czemu Książulo i Wojek?
"Biorę po 200zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa..." ( ͡°͜ʖ͡°)
Nadszedł więc czas na #rozdajo ʕ•ᴥ•ʔ
Zasady takie jak ostatnio - plusik przy wpisie i sub o tutaj -> #recznerobotkipanchity :3 Jutro ok. 20 wylosuję szczęśliwca, któremu wyślę wybraną przez niego żabę.
Wołam @scarface1911 :)
Powodzenie Mireczki! (。◕‿‿◕。)
#pepe #smutnazaba #smiesznypiesek #zadarmo
źródło: comment_3WuuW51dv1mN1yU6yIQIIeQkn4sdASmd.jpg
Pobierzbtw. Powiedz, że zielonki bioro udział normalnie!
@scarface1911: Nie szkodzi, ważne że się podoba :) I oczywiście wpiszę Cię na listę, jeśli jutro Ci się nie poszczęści :)
@PMV_Norway: Niezbadane są wyroki Mirkorandom ^^
@komitet_figli: Zielonki z Gieniem w avatarze jak najbardziej (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_FlNLP7hYOaVufXrlECi8W7IHPEEvNDXd.jpg
Pobierz