Aktywne Wpisy

CrazyZdzich +476
Niech ktoś zrobi portal polskieonuce.pl gdzie będzie można sortować onuce według miast i głosować na najgorszą onucę miesiąca (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
#polskieonuce #ruskapropaganda #polska #russiahateclub
#polskieonuce #ruskapropaganda #polska #russiahateclub
źródło: 548221948_820880023830357_9007630058209493518_n
Pobierz
kanbanos +283
Dziś niedziela, więc u mnie w bloku Tradycyjne Wycie Pieska. Jacyś ludzie zawsze, co niedziela, regularnie co tydzień zostawiają psa samego na większość dnia i gdzieś jadą, a pies cały czas wyje i szczeka. Non stop, przez długie godziny, wycie i szczekanie. Jakby ktoś nagrał, puścił i zapętlił. Na szczęście to gdzieś daleko od mojego mieszkania, więc słyszę przytłumiony dźwięk. Jakbym miał to za ścianą to chyba bym jebla dostał.
Kiedyś podobnie
Kiedyś podobnie

![Widzieliście kiedykolwiek Tesserakt? [EN], 4.5 minuty.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9309506e54b2c5bb58bba4407f19bc5938dca5803bfad3f29d6321c492e77efa,q80.jpg)

#gitara #gitaraelektryczna
źródło: comment_UvVp6z0cAdrnWW1MbK1luyMTp0YMYokk.jpg
Pobierzźródło: comment_qWPqP4lbS2WynrObKsyegL1e5MyT50bE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@wihajster-do-tentegesowania: Jeżeli akustyk to chyba jest sens bo w tedy struny mi się wydaje są głośniejsze
@wihajster-do-tentegesowania: Można, jak najbardziej. Ja gram na 11 w E standard, wielu "znafcuf" mi mówiło, że na takich strunach powinienem grać co najwyżej w Eb, bo będzie mi ciężko z bendami, ale mimo to jakoś mi wychodzą. Kwestia wyćwiczenia i siły w palcach, pamiętam, że jak zaczynałem, to grałem na 9, raz skusiłem się na 10 i za cholerę mi bendy nie
@
Pojawiło się pytanie, czy da się skutecznie podciągać struny na trzynastkach. Odpowiedź oczywiście jest taka jaka wiemy. Dopiero dzisiaj jednak mogłem dotknąć się do gitary z powodu skaleczonego palca co znacznie utrudnia grę. Pomimo dyskomfortu z tym związanego uznałem, że i tak nagram bo (bo mogę, co mi szkodzi :D) Helsantonio rzucił pół żartem żeby to zrobić skoro nie wiem co odpowiedzieć, do tego dwa dni to
Nagraj i poka :D