Aktywne Wpisy
Angmac +483
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +413
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Moje #truestory czyli jak przed laty wyrwałam męża (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1. Akademik na Kickiego, UW.
2. Chłopak inteligentny, wydawało się że rozrywkowy, śmiały do dziewczyn, tylko przy mnie jakoś tak... no nic nie zaczynał.
3. Po dwóch tygodniach wyrażania przeze mnie zainteresowania... wziął mnie za rękę (╥﹏╥)
4. OK, czas na plan B, bo tak nigdzie nie zajdziemy!
5. Tego samego wieczoru (rączka trzymana na dobranoc, a jakże), wypaliłam prosto z mostu - "Anon, nie chcę dziś spać sama..."
6. Bałagan w oczach. Załapał. Zbladł. Poczerwieniał. Wstał. Usiadł. "Yyy, to ja pójdę umyć zęby."
7. Wierzcie mi, myślałam że nie wróci.
8. Wrócił, zgasiłam światło, hop do łóżeczka (kto pamięta te wąskie wyra w "Domu Chłopa" xd) i....
10. A dziś jesteśmy małżeństwem, mój Anon z socjologa przekwalifikował się na programistę za trochę mniej niż 15k, a tekst o myciu zębów nadal nas śmieszy i najczęściej jest zapowiedzią bardzo miłego wieczoru, gdy dzieci pójdą już spać ʕ•ᴥ•ʔ
Dziewczyny, brać sprawy w swoje ręce, również dosłownie ( ͡° ͜ʖ ͡°)!
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #milosc #s--s
@Stirling: i widac bajt, przeciez nie ma takich wg wykopkow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zeew_floksztrumpf: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stirling: ( ಠ ͜ʖರೃ)
ale c-----a historia
@Stirling: dzieciaki śpią, napijemy się earl greya? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora