Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@zenkowik: trzy pokoje (dwie jedynki i jedna dwojka). dzielimy taką pseudokuchnie i łazienke+toaletę. wspopny kosz wckuchni przy zlewie, w praktyce tylko one z niego korzystają i jest zawsze pełny. smueci trzeba wynosic ba dol do kontenera (3min).
  • Odpowiedz
@kumitsu: Chłopie, ich w ogóle nie obchodzą Twoje regulaminy, a jak się denerwujesz, to im w to graj. Ty im coś powiesz, wyjdziesz, a one przez następną godzinę będą miały pożywkę i będą gadały jak najęte o tym, jaki z Ciebie cham i burak. Dla nich to zabawa. Śmiesznie, bo zlew zapchany, hehe ale my jesteśmy. Moja przyjaciółka miała takie współlokatorki w akademiku i musiała się wynieść, co i Tobie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jathek: walczę z tym. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@kielbovic: to jest dobry pomysł, jestem w stanie to wykonać xD

@Shanny: trochę niefajnue, bo kiedyś przez 3 lata mieszkałem jednym składem w segmencie i dogadywaliśmy się pod każdym względem. potrafily sie przewinąć dziesiatki osób w ciągu jednego wieczora i nigdy nie było takiego bałaganu. każdy z nas lubił poszaleć, ale szanowaliśmy się wzajemnie.
  • Odpowiedz
@kumitsu: Jeszcze jedno - zamiast samemu się wyprowadzać, można też spróbować wyprowadzić je - jakiś punkt zaczepienia w regulaminie powinien być. No ale to pewnie długa droga, a z tego co piszesz to innego przekazu niż "na chamstwo chamstwem" nie zrozumieją.
  • Odpowiedz
@kumitsu: najlepiej wypróbuj jakieś metody i opisz w jaki sposób te chomiki doświadczalne na nie reagowaly ( ͡° ͜ʖ ͡°) mogłby się z tego zrobić niezły wątek ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz