Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +579
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +2
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

@kumitsu: Ja jestem i wiem jak to boli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Obecnie w pracy dzielę z kimś biurko (chwilowo) i nie masz pojęcia jak mnie w-----a p-----------k znajdujący się na nim.
Tylko
Przed wyjsciem w------l do smietnika najtansze szproty w pomidorach. Zepsuj klamke do kibla itp itd. Pomyslow co nie miara
@Kstk: już doszedłem do tego, że ja swoje śmieci trzymam oddzielnie. Nie mam zamiaru wynosić na zmianę (one generują 3x tyle, co ja, a do tego potrafią nazbierać 5 worków 60L syfu i przez tydzień się licytować, która z nich to wyniesie :).
@kumitsu: no właśnie, leżą, zajmują zlew, pewnie śmierdzą i są źródłem grzyba i bakterii, jak słowa nie docierają to trzeba edukować je brutalniej i zacząć wyrzucać ich rzeczy których nie chcą umyć
Nieumyte naczynia pewnie wystarczy raz wyrzucić. Może dalej nie będą zmywać, ale będą je trzymać u siebie w pokoju.