Wpis z mikrobloga

@Sierkovitz: to pis nie moze ale po moze lamac konstytucje? gubie sie w tej waszej logice.

chyba nawet nie wiesz o co chodzi tak na prawde z kaminskim. macie bol d--y ze ulaskalil przed wydaniem prawomocnego wyroku. i co z tego? mial prawo do tego. gdzie byles jak komorowski czy kwasniewski ulaskawial przestepcow? dla ciebie to nie ma znaczenia bo nie byli z pisu. i znowu #lewackalogika
  • Odpowiedz
ja p------ę w cipę [facepalm glanem] bałwanie! gwizdali nasi ale na Niemców!!! gdzie spec od PR premier Szydło? w-----ć go, nie wiedział, że tak będzie?
  • Odpowiedz
@tatarysh: Widać, że logika to dla ciebie trochę niezbadany obszar.. PO zrobiło coś niezgodnego z konstytucją. Trybunał o tym orzekł - decyzja trybunału jest tu wiążąca. Skąd ci się urodziło, że PO może łamać konstytucję?

gdzie byles jak komorowski czy kwasniewski ulaskawial przestepcow?

Ułaskawianie przestępców ze względu na specjalne okoliczności - to jest właśnie przyczyna dla istnienia instytucji prezydenckiego ułaskawienia. Ułaskawia się jak słusznie zauważyłeś przestępców.
To nie to samo
  • Odpowiedz
@Sierkovitz: z logiką u mnie wszystko dobrze, wasza choroba zwana #l-------------------m widzę się udziela. Prezydent miał prawo to zrobić i to zrobił - jeśli nie miał prawa tego zrobić, wskaż mi paragraf na to (jeśli nie wskażesz takiego uważam wątek za zakończony).
@MagicalBoyHariPota: lepiej mi powiedz jakim trzeba być debilem, żeby uważać że to co wcześniej było lepsze.
@Goofas: brawo.
  • Odpowiedz
@tatarysh: ostrzegam Cię przed obrażaniem użytkowników pod moimi wpisami. Proszę natychmiast przeprosić @Sierkovitz za stwierdzenie że jest chory na jakieś s----------e oraz ! co jak co, ale chamstwa nie tolerujemy i będziemy banować !
  • Odpowiedz
@tatarysh: Jeśli to było do mnie, to dla mnie i PO i PiS reprezentują ten sam poziom mentalnego ścieku. Ci pierwsi to niby liberałowie, szczególnie gdy chcą pokazać jacy są "postępowi", a ci drudzy wycierają sobie swoje świńskie gęby Jezusem i tradycją.
  • Odpowiedz
w przypadku Tuska nie chodziło przypadkiem o polskich kibiców? a w przypadku Szydło o niemieckich?

@dudzia808:
Jasne że o niemieckich, wszak rozpoznano, że gwizdali po niemiecku!
  • Odpowiedz