Aktywne Wpisy

KingaM +1
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +23
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

źródło: comment_CuNd5iDjcBS7MQlo6x4Jh7Vq17FydcFI.jpg
Pobierz! usuń konto
Komentarz usunięty przez moderatora
a co Ci się tu nie podoba
@lechwalesa powtarzam po raz kolejny, żebyś odpowiedział na poniższe pytania Pani Anny:
1. Czy pamiętasz ,jak w styczniu 1971 r. przyznałeś, że na zadanie SB dokonywałeś identyfikacji uczestników zajść grudniowych z fotografii i filmu? Czy teraz możesz podać powody tych działań?
2. Dlaczego okłamałeś wszystkich mówiąc o przeskoczeniu płotu, podczas gdy na
Poniżej w tym piśmie masz dowód .
Komuniści długi czas nie przyznawali się że mnie też internowano ze względu na moją wtedy pozycję tak w kraju jak i zagranicą
Wg. mojej wiedzy Pan tego nie zrobił. Jeśli się mylę to chętnie przeproszę.
Mam na myśli daty, linki itp - a nie zwykłe gadanie, że cos tam Pan zrobił.
Czy jedną z tych fałszywek było to nagranie?
Tak było jak zeznałem .Taśma zmontowana .
@klikus: w wątku masz wyjaśnienie czemu to nietrzymająca się kupy głupota.
http://forum.ioh.pl/viewtopic.php?t=23638
- dlaczego we wspomnieniach wchodzi raz przez płot, raz przez mur, raz przez dziurę, itp itd?
- dlaczego na przestrzeni kilku kartek we wspomnieniach raz idzie z tramwaju do bramy a raz wzdłuż płotu?
- po co Wałęsa ma skakac przez płot i narażać się na straż stoczniową, skoro bez trudu w tym samym czasie przez bramę wchodzi Lech
Cały sierpień 1980 to pasmo ciągłych absurdalnych, przeczących sobie "faktów".
Dosłownie - czego się nie chwycisz - są ogromne niejasności i bezsensowne twierdzenia.
Stąd uprawomocniona teza, że legenda sierpniowego Wałęsy jest dorobiona.
Chcesz więcej takich kwiatków
TAK, CHCEMY WYTOCZENIA PROCESÓW aby WYCOFANO WSZYSTKIE
że można takiego języka na co dzień używać. Zeznanie to kłamstwo -chyba tak jak i wszystko inne.