Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +58
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
dariusz44 +869
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
dziś minęła setka..
śmiać się? płakać? czy kurde co robić?
nastrój mam już tak tragiczny, że wszyscy dokoła to widzą i patrzą z politowaniem..
plusem tego wszystkiego jest, że jutro czeka mnie od rana komplet badań
i padła obietnica, że jeśli wszystko będzie ok
czyli mamy tu na myśli oczywiście nieszczęsny pęcherz, do tego nie będzie żadnych innych problemów, to we wtorek dostałbym ten upragniony wypis..
ale oczywiście zawsze coś może się zdarzyć.. tak jak za każdym poprzednim razem, więc w ogóle się nie nastawiam..
Nie wiem czy Cię to obchodzi, ale mirki prosiły mnie o modlitwę za Ciebie, więc dziś odmówię różaniec między innymi w Twojej intencji. Sam też możesz jakąś zdrowaśkę odmówić, na pewno nie zaszkodzi.
Szczęść Boże.