@marianoitaliano: zarzutk..urwa mać xD Przez chwilę wierzyłem, że to może przez to że jestem po paru piwach ale po paru powtórkach... Nawet nie wiem jak to skomentować ( ͡°ʖ̯͡°)
@marianoitaliano: oho to czas, żeby opisać już legendarną historie w mojej rodzinie xD Moja siostra pojechała na gminne zawody w koszykówce będąc w 6 klasie, ale drużyny były z małych miejscowości i prawie żadna dziewczyna grać nie umiała więc skuteczność rzutów wynosiła z 5%. Wyniki 0;0 lub 0;2 xD Jakoś się doczołgała ze swoim teamem do finału, w którym w regulaminowym czasie gry zremisowali. Dogrywka, niestety justynka zapomniała o zmianie
#gif
źródło: comment_ogxA8I35MStgsscj3qejR3rnj00kmPSi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Przez chwilę wierzyłem, że to może przez to że jestem po paru piwach ale po paru powtórkach... Nawet nie wiem jak to skomentować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
#wykopobrazapapieza
śmieszne hermetyczne żarty. czaicie - papież XDD boże jakie śmieszne
Pozderki wykopowe mordy
źródło: comment_qMRGlVaA5iYWXfFcD55oBpdMhqFjngB6.jpg
PobierzMoja siostra pojechała na gminne zawody w koszykówce będąc w 6 klasie, ale drużyny były z małych miejscowości i prawie żadna dziewczyna grać nie umiała więc skuteczność rzutów wynosiła z 5%. Wyniki 0;0 lub 0;2 xD
Jakoś się doczołgała ze swoim teamem do finału, w którym w regulaminowym czasie gry zremisowali. Dogrywka, niestety justynka zapomniała o zmianie
@SunnO: po dwuh cydrach też jest to samo