Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +107
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Carguy +102
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
#pokazpulpit #linux
@kovalski: Łoezu :D Ale była taka sytuacja na Archu: https://www.archlinux.org/news/end-of-initscripts-support/.
@carlo497: Ale ta zasada "instalowania najmniejszej ilości zależności" też jest ciekawa. Np. dopiero po tygodniu zauważyłem, że nie mam sterowników do touchpada. I to normalna sytuacja. Czekają też Ciebie niezapomniane przeżycia w konfiguracji Pulseaudio (wydaje mi się, że tę paczkę stworzono tylko po to, by ludzi w------ć). Trzeba też się
@zerozero7: kurde, chyba miałem farta bo zainstalowałem ze trzy paczki i działa + jakieś pavucontrol i działa
Miałem jedno podejście do niego na vbox. Po 15 minutach błędów na poziomie instalacji uznałem, że ktoś kto wydał system nie działający na wirtualce jest poroniony.
sudo pacman -Rs plasma
i instalujesz gnome'a. Jak masz dobrze skonfigurowanego shella, to błyskawicznie sobie skonfigurujesz nowe DE. Ja np. nie używam żadnego DM'a tylko wszystko trzymam w .xinitrc. Przez to mam pewność, że przez