Aktywne Wpisy

skrogg +22
Czasem przed spaniem lubię sobie na jakąś ładną dziewczynę popatrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: f379d8dc11a3e18d9986385ff1a402a96a81b83a193de9f35d2801eba74f33e6
PobierzSiema wykopki. W-------m się fest bo miałem z dziewczyną obejrzeć występ naszego znajomego w magii nagości. Ustaliliśmy że będziemy oglądać ten odcinek wspólnie w Sobotę w trójkę. Gram Sobie dzisiaj w gierkę, a ona wchodzi mi do pokoju i mi oznajmia że właśnie obejrzała odcinek sama. No i mega się w-------m bo wiedziała, że chce to obejrzeć razem. Już c--j tam w to Sobotnie oglądanie, ale chciałem razem z nią Sobie pierwszy

https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/eu4-development-diary-28th-january-2016.904608/
Z forum można wyczytać, że kolejne DLC będzie się skupiało na Anglii i Francji (i być może Irlandii). Na razie pokazali:
1. zmiany dot. mapy (dodano prowincje we Francji, Irlandii, trochę inne ułożenie prowincji na Węgrzech i w Moskwie).
2. dziwny nowy wskaźnik obok manpowera, ciekawe co to może być...
3. zmiany dot. mechaniki działania kultur (i małe zmiany - np. nowa kultura słowacka należy do grupy węgierskiej, a wcześniej tej kultury chyba w ogóle nie było)
4. będzie przejście (strait) pomiędzy Calais na kontynencie a (chyba) Kentem w Anglii
#eu4
Mogliby zrobić wreszcie DLC z Dalekim Wschodem, nie kolejne z Europą
Afryka przynajmniej została mocno rozbudowana w prowincje w porównaniu do tego, co na początku było - w Azji płd-wsch nic się w zasadzie nie działo.
To oczywiście też prawda. Może wreszcie zrobię "Luck of the Irish" :P
Czyżby przygotowania do DLC "imigrant invasion"? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jest jeszcze kwestia o której nikt (?) tu nie napisał - inny kształt prowincji na Litwie. W końcu Mińsk i kilka innych nie będzie tak twardo ciosanych z jakichś linii prostych, wszystko ma bardziej naturalne kształty faktycznych regionów.
Ładne zmiany, moim zdaniem na plus. No i to przejście w Calais, no i Irlandia -
Komentarz usunięty przez autora
No właśnie nie. Explicite było napisane że poprzecinali niektóre połączenia z językami. Słowacki z Węgrami, Estoński z Łotewskim/Litewskim
Skąd info o calais? W DD nie widzę.
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/dlc-france-jour-un.904424/
Względnie nie wiem, ale się domyślam.