Aktywne Wpisy
NordVPN +1679
Halo mirki i mirabelki, robimy #rozdajo dwóch rocznych subskrypcji NordVPN z nową funkcją Meshnet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
RedBulik +576
Eh. Kocham swoje szczęście. Zwolnienie z podatku dochodowego weszło w życie w dniu moich 26 urodzin. Teraz z dziewczyną ciułaliśmy kasę na domek (lekką ruinę) i kupiliśmy go w zeszłym roku. Mieliśmy brać kredyt na remont. Teraz wchodzi kredyt 2%, na który dzięki temu już się oczywiście nie kwalifikujemy, a dzięki któremu cała budowlanka zdrożeje. Nie mam już siły w tym kraju.
#nieruchomosci #ekonomia #gorzkiezale
#nieruchomosci #ekonomia #gorzkiezale
2. Mało zadań do roboty, ściągnij Heroes3, Steama z cs:go, dodaj kurnik.pl do ulubionych.
3. Dziś spóźnij się do pracy bo i tak nikogo w biurze nie ma.
4. Wchodząc do biura dzwoni telefon służbowy, szefowa.
5. "No cześć Anon, mam dla Ciebie zadanie"
6. Uff, nie ogarnęła, że 1h spóźnienia...
7. "No, a tak w ogóle to chce Ci powiedzieć, że dostajesz podwyżkę bo jestem zadowolona z Twojej pracy"
8. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaprawdę powiadam Wam Mirki, nie ten jest doceniany kto pracuje najciężej, ale ten kto stwarza najlepsze pozory.
#pracbaza #praca #korpo #korposwiat
U mnie awans i podwyżka o 2k plus bonus roczny około 10k netto, a wszystko to za zrobienie jednego małego projekciku z własnej inicjatywy. Ważni ludzie się podniecili a ja przecież większość czasu wykop i prywatne sprawy :)
No i wracam do przeglądania wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak chciałem podwyżkę, to wyśmiewano, że niby za co, skoro cały czas to samo robisz. Problem w tym, że nie ma za bardzo czego robić więcej albo szybciej.
No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozdrawiam po kolejnym awansie i podwyżce
teraz bede sie jeszcze prodyktywniej #!$%@?ł w pracy :)
@smyl: Ech, a mówili, że to jeszcze tyle czasu zanim maszyny zaczną zabierać ludziom stanowiska ;/
"Pracuj tak, żeby roboty starczyło"
W sumie ze 100 roboczogodzin nad tym siedziałem.
Komentarz usunięty przez autora