Hejos, jak dobrze pamietacie ci co czytali wczesniejszy post dzisiaj zamawiam evica vtc mini ale 75 wat, mam ta gore od ijusta2 ale nie wiem jaka moge grzalke do niego teraz dokupic zeby ladnie chmurzyl i dobry smaczek oddawał, zastanawiałem sie nad tritonem 0.4 lub atlantisem 0.5. #epapieros
@dominixq: wez akumulator lg hg2, króluje wsrod akumulatorów teraz, a chyba nie jest wiele droższy. a grzałkę wez oryginalna do ijusta, bo potem będziesz pytal czemu przecieka albo czemu wykrecasz tuleje razem z grzalka ( ͡°͜ʖ͡°)
@dominixq: nie wiem, ziaja robi jakies olejki, w lecie uzywam, w zimie tylko twarz smaruje (⌐͡■͜ʖ͡■) liquidy robię sam, i polecam, bo to najtańsza opcja, jak i dla mnie - najsmaczniejsza.
@BeDoEl: @SuperHiperBola: W specyfikacji HG2 ma 20A. Przebrandowany na AWT ma 35-40A ;). IMO jeśli akus ma trochę posłużyć, to lepiej nie wychodzić poza 15A.
#epapieros
źródło: comment_yAo4sRqmIpZGBIlMcw2rde10p6zBPsCZ.jpg
Pobierza grzałkę wez oryginalna do ijusta, bo potem będziesz pytal czemu przecieka albo czemu wykrecasz tuleje razem z grzalka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
liquidy robię sam, i polecam, bo to najtańsza opcja, jak i dla mnie - najsmaczniejsza.
Komentarz usunięty przez moderatora
@dominixq: 75W jest po upgrade firmware, nie ma 2 wersji.
Możesz wskazać?