Wpis z mikrobloga

@su1ik: do czego tu się odnosić. Gdzie ty żyjesz człowieku? Przecież takie same akcje są codziennością w każdym większym mieście... Przykre, prawdziwe
  • Odpowiedz
@SurowyOjciec: to teraz przeczytaj artykuł który podlinkowałeś i odpowiedz mi o ilu sprawach jest mowa i w jakim okresie czasu. Poza tym z artykułu wynika, że o fali rasizmu mówią aktywiści a nie ma to odzwierciedlenia w statystykach. Dobry bait z tą Gdynią
  • Odpowiedz
  • 0
@su1ik: serio ale nie. Okradli mnie dwa razy w zyciu raz w waszej kolejce podmiejskiej i raz na centralnym w warszawie.
Te zarty sa juz nudne.znajac zycie lodz znasz z wykopu i mama ci nie pozowli samemu tak daleko jechac. Nie bede zachwalal mojego miasta bo dla takiego ignoranta szkoda mi palcow.
  • Odpowiedz
@wielad: jakiego ignoranta? mieszkam tutaj od grudnia i jak narazie miasto wypada blado przy trojmiescie (nawet sledziowie #pdk) jedyne co mi sie podoba to fala (ale tylko z multisportem). moze latem zrobi na mnie lepsze wrazenie to dam jeszcze szanse temu miastu.
  • Odpowiedz
  • 0
@su1ik: nie no to spoko w miesiac sobie opinie wyrobiles. Nie ma co dyskutowac. Napewno znasz to miasto lepiej odemnie czy od @SurowyOjciec . to jak lecimy to ja moge napisac ze w trojmiescie j---e sledziem bo kiedys bylem kolo portu i smierdzialo i to pewnie w calym miescie tak wali ale nie sprawdzalem poprostu wiem. A jak bylem w warszawie to nigdy nie widzialem wiecej bezdomnych to chyba
  • Odpowiedz
@wielad: nawet mnie nie rozśmieszaj. Atrakcje jakie są dostępne w tym mieście zimą starczą na tydzień (i tak przesadziłem z tym tygodniem). Pierwsze wrażenie jest fatalne zwłaszcza, dalej od Piotrkowskiej. Nie mówiłem, że znam lepiej to miasto więc skąd ten argument? Poza tym jasno się wyraziłem, że dam jeszcze raz szansę miastu latem. Jest jeszcze jedna sprawa, nie wiem skąd sie bierze u Was taki fanatyzm. Nie dacie złego słowa
  • Odpowiedz
Jest jeszcze jedna sprawa, nie wiem skąd sie bierze u Was taki fanatyzm. Nie dacie złego słowa powiedzieć na to miasto

@su1ik:

To nie jest fanatyzm, to jest reakcja na p---------e głupot.
Poluzuj szorty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wielad: widac jaki burak z ciebie. argumenty inwalidy: z pabianic mam znajomych z pracy i to jest dopiero zadupie, Emigruja tam ludzie z calej Polski zapewne.
  • Odpowiedz