Wpis z mikrobloga

@porucznikBorewicz: Widzę że ciężko u Ciebie z wyciąganiem wniosków :))

Przez to, że był pozytywnie nastawiony do choroby, ludzi, otaczającego go świata, chętnie odpowiadał na pytania i poprawiał ludziom humor, wspierał ich też bo skoro człowiek, który wkrotce będzie bez nogi daje rade to ja nie dam? -mirki postanowiły mu pomóc. Przerosło to chyba jego i wszystkich oczekiwania bo zebrała się spora suma (nie chce podawac konkretnej żeby nie wprowadzić w
Aha :] Super jesteś :)

@kicioch: No wybacz, ale jesli ty chcesz rozdawania statusu legendy zwyczajnie za to, że ktos jest rozpoznawalny i otrzymał pomoc to nie moge tego inaczej nazwać. To on otrzymał legendarną pomoc. OTRZYMAŁ. I co? Ma dostac teraz ten tytuł przez korelację? Bo nie ważne czy on dał czy jemu dano?

Może ci się kojarzyć z czymś wspaniałym, czego wykop dokonał ale nie on (MiszczJoda) jest tu
@porucznikBorewicz: Zacznijmy może od podstawowej rzeczy - nigdzie nie napisałam, że chce aby ten status otrzymał. Przeczytaj dokładnie moje wpisy.
Nie mam też na celu przekonywania nikogo do tego by uważał go za legendę. Nie uważasz go - nie ma sprawy, masz prawo nie znać człowieka nawet :)
Moje wpisy jedynie miały na celu przedstawić sprawę z punktu widzenia tych, którzy za legendę go uważają. To że dostał kasę i pomoc
@Xanthia: imho legendą to jest fanzonun za to co robił, albo Ryu patrząc na ilość/jakość #!$%@? jaką wywoływały u ludzi. Miszczyoda jest bardzo pozytywnym mirkiem, i zrobił fajną akcję ale bez przesady.

@brrrum: fanzonun był człowiekiem legendą ale ten status stracił
@porucznikBorewicz: Bo mam wolny luźny dzień i chcę uczestniczyć w dyskusji? Bo mi się nudzi? Bo chce się wypowiedzieć? Bo oczekuje wyrozumiałości od ludzi? Bo mam jeszcze nadzieję że jednak na Mikro nie są sami debile? Nie wiem koleś czego oczekujesz w mojej odpowiedzi i po co Ci ona :)