Aktywne Wpisy
Graner +96
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
yavad 0
Cześć, dzisiaj próbowano ukraść mój rower z bloku z klatki. Żona usłyszała hałas, otworzyła drzwi i złodziej uciekł. Co należy zrobić w takiej sytuacji w przyszłości? Co można zrobić takiemu osobnikowi? Wyskoczyć z kamerą? Czy czekać aż ukradnie i zgłosić na policję, aby umorzyli sprawę?
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
Kto jest za plusuje, reszta scroluje dalej.
Chyba nie muszę mówić za co?
#oswiadczenie #wykop #jodachorujealesmieszkuje
Przez to, że był pozytywnie nastawiony do choroby, ludzi, otaczającego go świata, chętnie odpowiadał na pytania i poprawiał ludziom humor, wspierał ich też bo skoro człowiek, który wkrotce będzie bez nogi daje rade to ja nie dam? -mirki postanowiły mu pomóc. Przerosło to chyba jego i wszystkich oczekiwania bo zebrała się spora suma (nie chce podawac konkretnej żeby nie wprowadzić w
#pdk
@kicioch: No wybacz, ale jesli ty chcesz rozdawania statusu legendy zwyczajnie za to, że ktos jest rozpoznawalny i otrzymał pomoc to nie moge tego inaczej nazwać. To on otrzymał legendarną pomoc. OTRZYMAŁ. I co? Ma dostac teraz ten tytuł przez korelację? Bo nie ważne czy on dał czy jemu dano?
Może ci się kojarzyć z czymś wspaniałym, czego wykop dokonał ale nie on (MiszczJoda) jest tu
Komentarz usunięty przez autora
Nie mam też na celu przekonywania nikogo do tego by uważał go za legendę. Nie uważasz go - nie ma sprawy, masz prawo nie znać człowieka nawet :)
Moje wpisy jedynie miały na celu przedstawić sprawę z punktu widzenia tych, którzy za legendę go uważają. To że dostał kasę i pomoc
@brrrum: fanzonun był człowiekiem legendą ale ten status stracił
Mam tylko jedną wątpliwość: czy to taki splendor znaleźć się na Wypoku obok @lechwalesa ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kicioch: To po co sie produkujesz? Solidarność jajników?
Ja jestem mocno przeciwny i jest to dla mnie absurdalna propozycja dlatego tu się uzewnętrzniam. A ty jak rozumiem robisz to bo się nudzisz? Nie mam więcej pytań.
Komentarz usunięty przez moderatora