Aktywne Wpisy

Larsberg +4
Ten mecz pokazał że futbol potrzebuje gruntownych reform.
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
źródło: 1000030938
Pobierz
Mariuszzuk +37
Ciekawstka:
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
źródło: 1000014534
Pobierz

źródło: comment_SNNw9Ik5siahyylNainWt3Rsp4RQA3L3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
"W 2005 roku, Wojewódzki Sąd Administracyjny uznał, że fakt rejestracji agenturalnej, de facto jej niepodjęcie bądź formalne zerwanie i rozpoczęcie działalności antykomunistycznej, predestynują taką osobę do otrzymania w IPN statusu pokrzywdzonego"
"(...) dylematy prezesa IPN przecięło kolejne orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego z 26 października 2005 roku, w którym zobowiązano IPN do przyznania statusu pokrzywdzonego każdej osobie, która wcześniej została oczyszczona przez sąd lustracyjny z zarzutu kłamstwa
Wyrok Sądu Lustracyjnego
źródło: comment_w2O9O8sPUSXueCVbDhkQ6arVRI1Kffoz.jpg
PobierzNie mażesz uwierzyć że ja , a nie Ty
Komentarz usunięty przez autora
Bronisław też się z Sumlińskim jakoś nie kwapi. To ta sama glina ...
źródło: comment_yN9W5Dv8sX80yVggM4juzks04LqDF7kB.jpg
PobierzPewnie tak. Wybór między większym, a mniejszym złem to żaden wybór. Ciekawe czy ruscy mieliby jaja interweniowac zbrojnie w Polsce w okolicach
Mały rozumku , co Ty wiesz , by oceniać .Nic więcej , nic lepiej , w tamtych warunkach nie można było .Bo bym zrobił , nie czekał na Ciebie i podobnych . Potrzebowałem drugiej kadencji i byłem pewny .A Wy wybraliście Kwaśniewskiego i SLD niejako w podzięce , za to że doprowadziłem Was do wolności .Tak jak potrafiłem zorganizować i poprowadzić etapami bezpiecznie do wolności ,tak też potrafiłbym poprowadzić
Tak dostałbyś w bonach prywatyzacyjnych i 100 stoczniowców i podobnych wykupiłoby by stocznie i inne zakłady a Polska byłaby w Polskich rękach . To był mój plan , ale wybierającą Kwaśniewskiego i SLD zniszczyliście .ten i wiele moich świetnych pomysłów .