Aktywne Wpisy
Koleszkaleszka +223
Taki obrazek był jeszcze normą 20 lat temu....
O mój ku**a jak ja tego nienawidziłem, o ile do kościoła jeszcze 15 lat temu chodziłem, bo to był zawsze dobry pretekst to wyjścia z domu i spotkania się z kolegami, to klękanie do obrazka i powtarzanie kyrie eleison 50 razy to była dla mnie katorga i czuje taką samą niechęć do tego dziś, jakby to było wczoraj.
Miałem ciocie która już niestety nie
O mój ku**a jak ja tego nienawidziłem, o ile do kościoła jeszcze 15 lat temu chodziłem, bo to był zawsze dobry pretekst to wyjścia z domu i spotkania się z kolegami, to klękanie do obrazka i powtarzanie kyrie eleison 50 razy to była dla mnie katorga i czuje taką samą niechęć do tego dziś, jakby to było wczoraj.
Miałem ciocie która już niestety nie
bezprzypau +3
#niebieskiepaski #pozar
Na Solgazie byłoby inaczej! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@antipathia:
@TwigTechnology: A nawet i sufitowe, zlecenie od Elona Muska żeby nie gotowali na ziemi jak polecą w kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mersi: elektryczna szybsza? Jedynie indukcyjna może być szybsza od gazu, zwykła płyta elektryczna na pewno nie jest nawet porównywalna.
@baletny: z tej strony Cpt. Obvious, to jest elektryczny czajnik, nie widzisz kabelków? spalił się, bo ktoś "inteligentnie" postawił go na gazie
No i te 3 garnk za łącznie 30 zł to chyba z tektury, albo 20 lat temu...
Daj jakiś dowód, bo za 30zł to z tego co mi wiadomo, 3 garnków nadających się do czegokolwiek kupić się nie da.
Mea culpa, 40zł. Ale może wtedy było taniej? Generalnie ten sam zestaw, tylko jak my kupowaliśmy to przykrywki były metalowe.
Komentarz usunięty przez autora