Aktywne Wpisy
JaX92 +110
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +93

@Jason_L_McCabe: I już wiemy dlaczego tak chętnie wykopują go pewne osoby. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MKULTRA: możemy porozmawiać o innych mediach, mniej biednych - prawie każdy kto wykopał znaleziska o "niemieckich mediach" nałogowo wręcz sięga do takich źródeł jak onet, rmf, media regionalne polskapresse... skoro jest realny problem obecności niemieckiego kapitału w krajowych mediach - to czemu jako rozwiązania realnego problemu promuje się jakieś nierealne rozwiązania typy "dodajmy kolejne znalezisko o tym jak Niemcy
źródło: comment_AolWGWjOkJV3dnjT7iKV8sPpH6oBnHRp.jpg
Pobierz@stan-tookie-1: klikakność ma znaczenie dla reklamodawców, gdyby ludzie przestali to czytać to reklamodawcy odpuściliby sobie reklamowanie w takim onecie :)
@Jason_L_McCabe: Sorry, ale jesteś upośledzony. FAKT kupują ludzie, ale tak po czterdziestce i po pięćdziesiątce, ci, którzy z internetem nie są obeznani. Nikt młody Faktu nie kupuje, nie wiem jak można być naiwnym by inaczej sądzić.
@zxc44: mocny argument
@zxc44: nie wiem w którym momencie wystartowała dyskusja czy Ty kupujesz Fakt, ale zwracam Ci uwagę na popularność tej gazety jako źródła znalezisk - zarówno bezpośrednio, jak i na zasadzie
Oni pragną żeby ktoś ich złapał za mordę i pokazał co mają czytać.
Są jak dzieci we mgle. Wolność nie jest dla nich.
Komentarz usunięty przez moderatora