Aktywne Wpisy

jmuhha 0
Jak wy to robicie, że jesteście tak obrzydliwie szczęśliwi (╯︵╰,)

#przemyslenia #historia #niepopularnaopinia #ukraina
Osobiście uważam że ocenianie wszystkich ukraińców przez pryzmat Wołynia i banderowców, jest mocno nieuczciwe a przede wszystkim absurdalnie nielogiczne! To tak jakby powiedzieć że wszyscy polacy to zwyrodniali, szczerbaci i niewykształceni kibole, którzy ganiają ludzi z maczetami po ulicy!
W każdy kraju zdarzają się różne grupy idiotów ale to nie charakteryzuje całego narodu... (・へ・)
Osobiście uważam że ocenianie wszystkich ukraińców przez pryzmat Wołynia i banderowców, jest mocno nieuczciwe a przede wszystkim absurdalnie nielogiczne! To tak jakby powiedzieć że wszyscy polacy to zwyrodniali, szczerbaci i niewykształceni kibole, którzy ganiają ludzi z maczetami po ulicy!
W każdy kraju zdarzają się różne grupy idiotów ale to nie charakteryzuje całego narodu... (・へ・)

https://tlhp.ml/remix-os-violate-gpl/
w sumie w śmieszny sposób, chyba z lenistwa. Co jest w tym systemie ciekawego, bo czytając kolejne niusy brzmi to jak jakiś większy hack i jeśli wszędzie tak się starali jak tu... jakaś hybryda chromiumos/aosp chyba słaba.
Ludzie coraz częściej robią z tabletów swój jedyny komputer, dodają klawiaturę, a to już w zasadzie coś jak laptop.
Sam bym chciał taki sprzęt (ale w pełni ogarnięty), komputery są bardzo drogie, a nie rozwijają się tak jak kiedyś.
Komentarz usunięty przez autora
A dwa - do telefonu możesz podłączyć ekran
Na przyklad Motorola Droid 4. Miały oddzielne wyjście na HDMI i oddzielne na USB (dwa gniazda).
Samsung miał natomiast jeden kabel, który ogarniał wszystko.
No i teraz masz wszędzie bezprzewodowość - więc możesz kablem MHL wyświetlać ekran po HDMI, a przez Bluetooth podłączyć klawiaturę i myszkę.
A jako, że na Andku można odpalić Linuksa
@JakisTakiNick: ja od dawna czekam aż te 4 czy 8 rdzeni w tele będzie można do czegokolwiek użyć, nie umiem używać stron na tele, zawsze jest cis ci nie działa albo jest gdzieś głęboko schowane.
uniwersalna stacja dokujaca na USB czy cos innego by się przydała co bym mógł mieć wszystko w telefonie zamiast laptopa nosić. a jak potrzebuje mocy to w pracy mam xen server i swoje vmki
Ogólnie można użyć 4 czy 7, ale to zależy czy ci moje propozycje będą odpowiadać. Napisz co chcesz zrobić
jeszcze myślę ze 2 może 3 lata
Ale jak używasz Replicanta, to wiadomo - Open Source, więc w miarę bezpiecznie + Firewall + Ochrona prywatności ... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czekam czy moje moto g dostanie update.
Stallman płacze. Chociaż on zawsze płacze między zjadaniem resztek z nogi