Wpis z mikrobloga

Będziecie mi tu #ios - owcy gadać że jak #android to romy sromy itp. To po kiego grzyba jest jailbreak? Po co ktoś ulepsza soft do #iphone skoro jest taki genialny? Po co kopiuje myki z androida? Mam piąty telefon z androidem i nigdy nawet nie szukałem informacji jak wgrać rom itp. bo mi zawsze wszystko działa. A tymczasem do srajfona musiałem jailbreak wgrywać kilka razy, żeby to się dało używać! Szach mat #apple
android > nokia 3210 > windowsphone > pachy Cyganki > ios
  • 20
@preventic: Iphone to najgorszy telefon jaki miałem w łapach. Najmniej intuicyjny, najdebilniejszy soft z którym miałem do czynienia. Jakieś śmieszne dedykowane kabelki, łądowarki, pochowane i okrojone funkcje, brak klawiszy funkcyjnych przez co nie można go obsługiwać jedną ręką, słaba wyszukiwarka domyślna i beznadziejna SIRI - gorsza niż wykywanie mowy w andku co jest ogromnym zaskoczeniem bo fanboje od jabłka tak się nad tym zawsze spuszczają. Nie wiadomo co się dzieje na
2.....n - @preventic: Iphone to najgorszy telefon jaki miałem w łapach. Najmniej intu...

źródło: comment_jDmuwpoWQYDoT8ehzmOCggFX0yVzn6NG.jpg

Pobierz
@2green: Telefon kosztuje tyle samo co inne high endy, różnica tylko polega na tym, że iPhone lepiej trzyma cenę, a nie leci w dół jak Mateja.
Intuicyjność - każdy Android wygląda inaczej i z każdym trzeba spędzić tydzień żeby wiedzieć gdzie co jest.
Ładowarka - jedną z lepszych, nie uszkadza się złącze ani gniazdo i niema znaczenia, którą stroną wkładasz kabel.
Klawisze Funkcyjne - jeden przycisk mający kilka funkcji, minimalizm i
@Kejran:

Intuicyjność - nie żartuj. Powiedz mi jak intuicyjnie zmieniasz chociażby jakość filmików na Youtube albo właczasz opcje jak lokalizacja/wifi/brightness ;) Trzeba wpitalać się w opcje i grzebać za tym. W Andku jedziesz palcem w dół i masz wszystko na jednym pasku.

Ładowarka - To uczucie kiedy zapominasz kabelka i jesteś w ciemnej dupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Klawisze funkcyjne - jeden klawisz który włącza siri/wychodzi do
@2green: > Intuicyjność - nie żartuj. Powiedz mi jak intuicyjnie zmieniasz chociażby jakość filmików na Youtube albo właczasz opcje jak lokalizacja/wifi/brightness ;) Trzeba wpitalać się w opcje i grzebać za tym. W Andku jedziesz palcem w dół i masz wszystko na jednym pasku.

Ale wiesz, że w iOS jest druga belka wysuwana od dołu i tam znajdziesz wszystkie te opcje? xD
Typowy wykopek - nie wiem, ale się wypowiem.
@imponujacy: można już na iP wrzucać pliki o dowolnym rozszerzeniu? I potem je jakoś edytować? Miałem bardzo dawno temu 3gs i wtedy wystarczająco zraziłem się do tego systemu (już nie pamiętam co jeszcze mnie denerowało, na pewno iTunes)