Aktywne Wpisy

SunnO +205
Witam,
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Już raz o TU jedno z jej zwierzątek się Wam spodobało (swoją drogą jak tam szycie @kuba ?(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ), chciałabym ją jeszcze raz przekonać, że to co robi ma sens i zamówienia, które jej spływają nie biorą się znikąd.
Pomożecie Miraski? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mama szyje głównie karuzele dla dzieci, ale właściwie zdarzają się jej różne inne drobnostki pod indywidualne zamówienia, zależnie od potrzeb i wyobraźni.
#rekodzielo #handmade #chwalesie #tworczoscwlasna i w sumie trochę #rozowepaski mające własne #dzieci też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_kc6kiQRIY2qhZKgFl610vjgNPOgEbgOg.jpg
Pobierzźródło: comment_uB9kCI381f6FbXmDUa9Pzg11Sedxd6nb.jpg
Pobierz@moniczkay: @aquilegia: dziękuję (。◕‿‿◕。)
a ja sam jestem pipa bo się w końcu nie zabrałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) #prokrastynacja ale ja to zrobię jeszcze bo się tym mega jaram (ʘ‿ʘ)
Czy mama podjęłaby się wykonaniu bucików dla noworodka z określonym wzorem?
@Greebqu: a wiesz co, nie powinno być raczej problemu. Już jej zadałam pytanie, na odpowiedź poczekam do jutra, ale jeśli chcesz możesz sam zapytać podając więcej szczegółów: https://www.facebook.com/Kram-Iki-191913771003278/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam chętnie wtedy kupię :D
takie zabawki typu rekin też powinna mieć w sprzedaży
Edit: znalazłam cenę. Odezwę sie w lutym na zamowienie indywidualne :)