Wpis z mikrobloga

oooooookej, no to tak:
- czy na TylkoMirko da się odpowiadać kilku osobom na raz?
- obadałem na kompie i rzeczywiście brzuch musi odejść (,)
- but jest mocno zimowy

@
  • Odpowiedz
kurczę a jakbym zrobił akcję #ubierzmirka ? bo ja tu widzę duuuuużo życzliwych i szczerych osób, a wierzę że za Waszymi radami na pewno wyglądałbym lepiej niż teraz (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@zolwixx:
Jak srogo p----i to nie ma wyboru, ale jak się zrobi cieplej to pomyśl o prostych, męskich butach skórzanych. Takich co pasują i do jeansów i do bardziej eleganckich spodni.
  • Odpowiedz
  • 56
@zolwixx: też kiedyś nosiłem takie szerokie spodnie jak mnie matka ubierala. w pewnym momencie powiedziałem że sam będę kupował sobie ubrania i zacząłem od kupna wezszych spodni. jesteś przezwyczajony do takich szerokich spodni jak i ja byłem ze nie dostrzegasz że c-----o w nich wyglądasz do tego zakrywaja połowę buta. kup takie spodnie jak ja. Foto niżej ;)
BoltoS - @zolwixx: też kiedyś nosiłem takie szerokie spodnie jak mnie matka ubierala....

źródło: comment_kJsbkjq93BmRLa9b0oJqghXA3Ab0sdXe.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@BoltoS:jak ja bym chciał nosic takie "prawie rurki" to bym musiał je rozpruć na nogawce do wysokości kroku. Nie każdy ma nogi jak dwunastolatka.
Zresztą na mnie większość spodni wygląda jak rurki
  • Odpowiedz
@zolwixx: Polo za duże o jeden numer. Zobacz na szwy łączące rękaw z koszulką. Są mocno pod pachą (czyli za szeroko w ramionach), a powinny być na samym brzegu obojczyka. I nie widać, czy masz zapięte wszystkie guziki -- oby nie, nie zapinaj się pod szyję.

A spodnie skróć i daj do zwężenia poniżej kolan, bo właśnie kolana są komicznie wypchane.
  • Odpowiedz
@Jin: możesz zapodać konkretnym modelem, albo jakimś zarysem wizualnym takiego buta? o skórzanych butach słyszę od każdego, ale jeszcze nigdy nie szukałem. może to ten czas (jutro Bonarka, to może coś wyhaczę).
@preventic: oczywiście, #mirkoseriousbusiness a ja mirków szanuję!
@BoltoS: chyba jednak za małe, nie sądzisz? ugniatają pod kolanem i w klejnoty, nie bardzo to widzę. btw. luźne gacie zacząłem nosić gdy mame przestała mnie ubierać ( ͡
  • Odpowiedz
@Trzustek: czasem to problem bo krój mi się podoba ale łydka nie mieści nie wspominając o dupie. Innym razem jak juz w dupie ok, to długość za duża. Jedyne spodnie gdzie wszystko moge dopasować to big stary
  • Odpowiedz
  • 0
@zolwixx twój prawy c-c (,) jeśli chce juz polo (mam podobną posture do twojej) to polecam gładkie polo z Bytomia ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko prac ręcznie bo farbujooooo
  • Odpowiedz