@Cyganeczka: fajna grafika. Pamiętam moje dwa zestawy ze szczenięcych lat - jeden to takie jakieś "strachy"/duchy (pionowy obrazek), a drugi jaskiniowcy. Puzzle chyba po 400 albo 600 elementów. Obrazek rysunkowy z dużą ilością postaci i sporo szczegółów. Najfajniejszy fragment to ten nieznany, który był na opakowaniu zakryty logiem (chyba Trefl).
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy. Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również. Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_rTEZBjfQpdTbgWvPTm1LkXNbBgvXoh8J.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_8VCFAsaWiEswC4XRBJQSxvODoOcrLaUb.jpg
Pobierz@Cyganeczka: o takie? Jakbym wcześniej nie widziała tych, co wrzucił OP, to zachwyciłabym się nad mlekiem, no ale...
źródło: comment_XZhnFX36eLBbvTUDnAyoqfzN8Gp0WJu2.jpg
Pobierz@Cyganeczka: fajna grafika. Pamiętam moje dwa zestawy ze szczenięcych lat - jeden to takie jakieś "strachy"/duchy (pionowy obrazek), a drugi jaskiniowcy. Puzzle chyba po 400 albo 600 elementów. Obrazek rysunkowy z dużą ilością postaci i sporo szczegółów. Najfajniejszy fragment to ten nieznany, który był na opakowaniu zakryty logiem (chyba Trefl).
Edit: o, mam jaskiniowców!
źródło: comment_x5tIXBEaRd4L8IF1ZJSGnQrTwSeRzhkF.jpg
Pobierzźródło: comment_GjY4Inos2ogag1SlKzPJjgl9RUqUkOEu.jpg
Pobierz