Aktywne Wpisy
kombajnbizon +290
Nazirek +6
#budowadomu #budownictwo Człowiek, chodzi, sprawdza, dba, a ci zawsze coś muszą #!$%@?**. Jak myślicie, robić odkrywki w pozostałych częściach? Bo już zdążyli pozostałe części elegancko zaszpachlować. ......
"No wiesz, ja sobie studiuje dziennikarstwo, no i wiesz mamy tam praktyki takie, pisanie, czytanie, wyciaganie wnioskow z reportazy innych dziennikarzy a pozniej to wiesz ide do pracy pracy, robie co mi kaza no i wiesz weekend przychodzi to ide do BALU, pije drineczka, potancze, kogos tam pukne no a jak jestem zmeczona zyciem, bezkresem gowna w ktorym jestem to wlacze se serial, widziales osmy odcinek piatego sezonu Przyjaciol?! Jak Joey lezal w lozku i jadl paczka a Rejczel przyszla i powiedziala "Nie jedz paczkow w lozku!" to dopiero zycie na krawedzi i wiesz, tak sie zyje na tej wsi...."
No #!$%@?, ksiezniczki wymagajace lvl milion a one sa nudne az Ci watroba krzyczy, wlej wiecej alkoholu bo zaraz zaczniesz sie jej w ryj smiac. No ale, ze chcesz zaruchac to wysluchasz jej pieprzenia na temat jej mizernego zycia i tak kazda, kazda jedna jest taka a Ty, Ty dostaniesz w koncu marskosci watroby zeby zaruchac.
#oswiadczenie #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #rozowepaski #warszawa #logikaniebieskichpaskow?
"Ksiezniczki wymagajace lvl milion a one..."
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie pomyślałeś o tym, że może
Komentarz usunięty przez autora
@Faszozysz: wat
@einzelno wyobraź sobie- że w latach 90. obrzezany penis robił furorę wśród dzieciaków na dzielni xD Generalnie wiedziało o tym kilku znajomych, no
tyk