Wpis z mikrobloga

Czemu kobiety sa takie nudne, rozmawiasz z taka, opowiadasz jej o swoim zyciu, jak przejechales Camperem z Perth do Syndey przez caly kraj, jak bawiles sie z wombatami, kiziales tygrysa w Swiatyni Kanchanaburi, budowales firme w wieku 20 lat, przezywales libacje alkoholowe z masa dziwnych rzeczy podczas w kazdym zakatku kraju, bawiles sie w przywolywanie zmarlych po LSD na kazdym festiwalu muzycznym od Openera poprzez Woodstock konczac na jakims malym elektro-gowno festiwalu w Plocku...A co ona mowi.

"No wiesz, ja sobie studiuje dziennikarstwo, no i wiesz mamy tam praktyki takie, pisanie, czytanie, wyciaganie wnioskow z reportazy innych dziennikarzy a pozniej to wiesz ide do pracy pracy, robie co mi kaza no i wiesz weekend przychodzi to ide do BALU, pije drineczka, potancze, kogos tam pukne no a jak jestem zmeczona zyciem, bezkresem gowna w ktorym jestem to wlacze se serial, widziales osmy odcinek piatego sezonu Przyjaciol?! Jak Joey lezal w lozku i jadl paczka a Rejczel przyszla i powiedziala "Nie jedz paczkow w lozku!" to dopiero zycie na krawedzi i wiesz, tak sie zyje na tej wsi...."

No #!$%@?, ksiezniczki wymagajace lvl milion a one sa nudne az Ci watroba krzyczy, wlej wiecej alkoholu bo zaraz zaczniesz sie jej w ryj smiac. No ale, ze chcesz zaruchac to wysluchasz jej pieprzenia na temat jej mizernego zycia i tak kazda, kazda jedna jest taka a Ty, Ty dostaniesz w koncu marskosci watroby zeby zaruchac.

#oswiadczenie #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #rozowepaski #warszawa #logikaniebieskichpaskow?
Universeandhis_ass - Czemu kobiety sa takie nudne, rozmawiasz z taka, opowiadasz jej ...

źródło: comment_qNJA4vbMiB0NWVTHSij42JDhcIQriS2d.jpg

Pobierz
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PinkCellphone: @Dziewczynainformatyka: wcale nie trzeba mnóstwa pieniędzy i czasu na takie rzeczy. Przykład - znajoma odkładała hajs przez cały rok, żeby w wakacje pojechać zwiedzić Stany na stopa. Kasy wcale nie miała dużo (zresztą przez nieprzewidziane wydatki pozbyła się prawie całej zaraz na początku podróży), a czasu najwięcej się ma właśnie jak się jest na studiach, a nie potem, kiedy trzeba się skupić na pracy i rozważnie wybierać
  • Odpowiedz
@Universe_and_his_ass: Może powinieneś zdać sobie sprawę, że dla niektórzych ludzi ciekawsze są inne rzeczy do robienia, a nie szlajanie się w camperze, ćpanie i libacje alkoholowe. Dorastając człowiek zaczyna rozumieć, że "pukanie" i udział w libacjach alkoholowych to nie jest cel życia, Niektórzy wolą żyć podług pewnych imperatywów moralnych i w życiu takich jednostek nie ma miejsca na "seanse spirytualistyczne" po ćpaniu.
  • Odpowiedz
@Universe_and_his_ass: Ludzie są jacy są, nie wiem na jakim poziomie są laski, z którymi się spotykasz, ale bardzo możliwe, że z Twoich opowieści o Australii one zrozumieją, że byłeś w Austrii. Zwłaszcza w Polsce, gdzie wyjazdem życia są wakacje "na Chorwacji", a w pewnym sensie spełnieniem marzeń jest all inclusive w Egipcie. Po prostu nie doceniają Ciebie, bo jesteś dla nich z innej planety...
Nie pomyślałeś o tym, że może
  • Odpowiedz
@Universe_and_his_ass: Trochę też odnoszę takie wrażenie. Wiadomo, że stereotypy są fałszywe bo dotyczą ogółu. Sam dużo przeżyłem: odrodziłem się jak feniks :D, studiowałem na zagranicznych uczelniach, problemy które musiałem sam rozwiązywać, po zwiedzanie i imprezowanie na maksa. Nie mówię różowym wszystkiego, bo po co? przynajmniej na początku. Dziewczyny mają w dupie blizny. Raczej słucham co chce mi przekazać i dopowiadam moje historie z życia. Widać, że jesteś ambitny i to
  • Odpowiedz
@marnapanidomu: Prawda jest inna - większość ludzi jest nudna. Dotyczy to i kobiet i mężczyzn. Sam wśród znajomych znam może tylko z 15 osób, które rzeczywiscie prowadziły czy nadal prowadza naprawdę ciekawe życie - takie wow, że robiły coś, czego ja np. nei będę mógł zrobić (np. grać support przed kimś znanym, robią trasę po usa itp.). I ja nigdy nie mam o to pretensji - takie jest życie. Sam
  • Odpowiedz
@Black_Square: w samej Polsce masz tysiace lasek jezdzących autostopem. Zamiast uderzać do takiej co moze tego nei czuć, a wręcz nei lubić spontaniczności to nei lepiej od razu zainteresować sie tymi, które to czują, jeżdzą, lubią takie klimaty? Jak zagaduje do panny z BGC to mniej więcej wiem o czym będzie rozmowa, jak laska jest po Rice to też mogę sie domyślać w którą stronę pójdzie gadka i jakie tematy
  • Odpowiedz
@waskizlo: nie, nie jestem synem króla nafty lol. Aczkolwiek za dzieciaka zdarzało się za swoje kieszonkowe kupić wszystkim kumplom po naście pączków i reklamówki gumy Turbo i chrupki Star Foods po 50 paczek xD (inflacja + słaba złotówka) - tak, wtedy czułem się jak jakiś bogacz.

@einzelno wyobraź sobie- że w latach 90. obrzezany penis robił furorę wśród dzieciaków na dzielni xD Generalnie wiedziało o tym kilku znajomych, no
  • Odpowiedz