Wpis z mikrobloga

whataboutism

@Emes91: whataboutism w tym przypadku to spamowanie wykopu prawdziwymi lub wyimaginowanymi (z przewagą tych drugich) przestępstwami imigrantów, jakby nie było ich dosyć u nas
  • Odpowiedz
@teren: No tak w jednym badaniu 33 % kobiet było molestowane powyżej 15 roku życia a w drugim 90 % ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakie te Polski wstydliwe przed ankieterkami. Szkoda czasu na dalszą dyskusję.
  • Odpowiedz
@asenjo:

jak mozna podchodzic do dyskusji opierajac sie taka wybiorczoscia i relatywizowaniem, wybieraniem danych i tak dalej.

to zabawne, że piszesz to na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jaka wybiórczością, jak znasz inne dane dla Polski porównywalne z tymi które podaje prawactwo dla Zachodu to dawaj. Oni mieszają statystyki do tego chętnie powołują się na dane feministycznych organizacji jeśli chodzi o kraje zachodnie gdzie są imigranci
  • Odpowiedz
@zgoda_rujnuje:

a najlepiej napisz że to był sylwester, same ich prowokowały i się nie liczy( ͡° ͜ʖ ͡°)

to zostawiam prawakom, już tu jeden tak napisał. Wiesz w ogóle ile kobiet w Polsce było zgwałconych lub molestowanych w Sylwestra? Ja nie wiem
  • Odpowiedz
@teren: ale co mnie obchodza wpisy innych, dobrze wiemy, ze troche p-----w tutaj z tej prawej strony barykady jest i w sumie nie ma co sie na nich ogladac szczegolnie. na samym poczatku miales juz podane dane. po prostu jak dla mnie przesadzasz, nie chcialbym cie posadzac o zacietrzewienie, zwlaszcza, ze zasadniczo w dupie mam czy wyjdzie na to, ze polska dziewicą europy, czy ze jedynym niezgwalconym polskim cialem sa
  • Odpowiedz