Wpis z mikrobloga

@Caoi: chyba żartujesz. Piszesz tak jakby oni w tym wieku byli prawiczkami z wyboru. Nie, są nimi przez własne s----------e.
Za to dziewczyny będące w wieku 20+ lat dziewicami są nimi albo przez wybór albo przez wyjątkową brzydotę.
  • Odpowiedz
@loopzilla: Ale skoro tak wielu mężczyzn jest 's-----------h', to czy nie ma 's-----------h' kobiet?

'S---------a' kobieta, która ma wartości i nie da się wyruchać jakiemuś imprezowemu posuwaczowi, tylko szuka prawdziwego partnera, może go przecież nie mieć aż do tego wieku, bo przez s----------e i nieśmiałość nie dała rady sobie żadnego znaleźć etc.
  • Odpowiedz
Ale skoro tak wielu mężczyzn jest 's-----------h', to czy nie ma 's-----------h' kobiet?

@Caoi: s---------i muszą się starać, s---------e nie muszą

'S---------a' kobieta, która ma wartości i nie da się wyruchać jakiemuś imprezowemu posuwaczowi,

Podobnie jak faceci, s---------e są często niedowartościowane i zakompleksione. To akurat idealna kandydatka na materiał do przelecenia.
  • Odpowiedz
@Caoi: Nie bardzo wiem co mogę więcej napisać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak coś co zależy od nakładu włożonej od ciebie pracy, może Ci się należeć? I stwierdzenie, że na wszystko musimy zapracować nie jest błędne, bo we WSZYSTKO w życiu trzeba włożyć energię. Nawet do zakupu bułek w sklepie. A wkładanie energii to praca.
  • Odpowiedz
@akwen: Ale o czym Ty piszesz? Gdzie ja niby pisałem, ze komukolwiek czegokolwiek zazdroszczę, a już zwłaszcza takim ludziom?

@Socah: No jak o takiej pracy mówisz to zrozumiałe... Wzięcie piwska z lodówki i włączenie TV to też według tego praca, bo trzeba ruszyć tyłek, zużyć odrobinkę energii na te czynności...

Myślałem, że mówisz o czym poważniejszym. O tym co inni ludzie naprawdę nazwaliby ,pracą''.
  • Odpowiedz