Bo wydaje mi się, że nie każda. Jak któraś nie ma ani nie miała żadnych problemów z tymi miejscami to czemu miałaby chodzić? Bo chyba raczej mało kto bawi się w chodzenie profilaktyczne. Zwłaszcza, ze wizyta u takiego ginekologa musi być strasznie krępująca i w ogóle...
Ma prawo chcieć. Skoro sam przez tyle lat nikogo nie miał i z nikim nigdy w życiu niczego takiego nie robił to ma prawo chcieć dziewicę
@Caoi: życie jest niesprawiedliwe i ktoś poszkodowany nie dostanie za to reparacji od losu, musi sam sobie ze swą ułomnością poradzić, nie dostanie żadnego socjala od losu, nie ważne jak bardzo dostał w kość
@Caoi: moja siostra (rocznik 2000) powiedziała mi ostatnio, że z rocznika starszego i 2 lata starszego (czyli 1999 i 1998) już nie ma żadnej dziewicy xD
Bo wydaje mi się, że nie każda. Jak któraś nie ma ani nie miała żadnych problemów z tymi miejscami to czemu miałaby chodzić?
Bo chyba raczej mało kto bawi się w chodzenie profilaktyczne. Zwłaszcza, ze wizyta u takiego ginekologa musi być strasznie krępująca i w ogóle...
Bo jakiejś ankiety chyba nikt nie przeprowadza... Mnie nikt o takie rzeczy nie pytał :P
Komentarz usunięty przez autora
@Caoi: życie jest niesprawiedliwe i ktoś poszkodowany nie dostanie za to reparacji od losu, musi sam sobie ze swą ułomnością poradzić, nie dostanie żadnego socjala od losu, nie ważne jak bardzo dostał w kość
@Caoi: masz fatalną opinię o młodym społeczeństwie