Aktywne Wpisy

Brojogan +143
Duma was rozpiera wyborcy Tuska? Za pieniądze z kpo nie będzie odbudowy po plandemii, będziecie ratowali klimat.
źródło: 1000009429
Pobierz
iErdo +1265
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
źródło: 20240428_092412
Pobierz

I w zasadzie to dlaczego miałby nie chcieć? Ma prawo chcieć. Skoro sam przez tyle lat nikogo nie miał i z nikim nigdy w życiu niczego takiego nie robił to ma prawo chcieć dziewicę i taka mu się powinna należeć. Niech ma kogoś podobnego do siebie.
Dla 'ruchaczy' dziewczyny które już z niejednym to robiły, a dla 'stulejów' #tfwnogf dziewice.
Tak powinno być :<
#takietam #oswiadczenie #tfwnogf #przegryw #feels
@Socah: Niby dlaczego przegrałem?
@Lukixp: DOKŁADNIE!~( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo wydaje mi się, że nie każda. Jak któraś nie ma ani nie miała żadnych problemów z tymi miejscami to czemu miałaby chodzić?
Bo chyba raczej mało kto bawi się w chodzenie profilaktyczne. Zwłaszcza, ze wizyta u takiego ginekologa musi być strasznie krępująca i w ogóle...
Bo jakiejś ankiety chyba nikt nie przeprowadza... Mnie nikt o takie rzeczy nie pytał :P
Komentarz usunięty przez autora
@Caoi: życie jest niesprawiedliwe i ktoś poszkodowany nie dostanie za to reparacji od losu, musi sam sobie ze swą ułomnością poradzić, nie dostanie żadnego socjala od losu, nie ważne jak bardzo dostał w kość
@Caoi: masz fatalną opinię o młodym społeczeństwie
Dlaczego więc są w społeczeństwie tysiące mężczyzn całkowtych #tfwnogf (widać to nawet na wykopie który jest swego rodzaju przekrojem młodego społeczeństwa. Na poparcie zobacz ten temat: http://www.wykop.pl/wpis/9736148/jako-ze-machogrinder-nie-zrealizowal-swojego-przes/ ), a dziewic to niby nie ma?
Co one dają pierwszemu lepszemu jak leci by się tylko rozdziewiczyć? Wszystkie takie #!$%@??
źródło: comment_dd4LQrAZCLA1TODzsJM4H8GyIsNUxnmU.jpg
Pobierz