Wpis z mikrobloga

Zastanawialiście się kiedyś nad agresją? Skoro naturalne, to nie ma się czego bać. Ale wiecie czym może skończyć się agresja? Według najnowszych badań amerykańskich naukowców, jeśli jesteś agresywny to:

1. utracisz zdrowie (z prawdopodobieństwem 60%)
2. umrze twój bliski (40%)
2. zachoruje twój bliski (30%)
3. odejdzie od ciebie partner (23%)
4. umrzesz (13%)
5. stracisz mieszkanie (10%)
6. będziesz mieć kłopoty finansowe (6%)
7. zaczniesz kraść (3%)
8. nie zdasz egzaminów (2%)
9. doprowadzisz do wybuchu wojny światowej (1%)
10. będziesz przegrywać w sporcie (1%)

To wszystko prawda, miałem agresywną znajomą. Zaczęło się od "sportu", trenowała karate, czyli biła ludzi! Wypierała się tej agresji, ale wiedzieliśmy swoje. Analogicznie, każdy uzależniony wypiera się tego. Wiedzieliśmy, że owa znajoma uspokajała się kiedy jadła słodycze, więc jak wpadała w szał, dostawała od nas po batoniku. W efekcie strasznie przytyła, co z kolej spowodowało, że odszedł od niej jej partner. Co więcej, ogrommna tusza spowodowała jej problemy z cholesterolem, w "sporcie" już nie wygrywała nic! Zaczęła się leczyć, chodzić po lekarzach i nie miała czasu na pracę. Z czasem wpadła w długi, nie miała za co się utrzymać, wyrzucili ją z mieszkania. Zaczęła żyć na ulicy, w miarę możliwości zarabiała napadając ludzi ze swoim młodszym bratem. Podczas jednej z akcji, atakowany miał nóż i wbił go jej bratu prosto w serce, chłopak zmarł na miejscu! Jej siostra z niedożywienia zachorowała tak ciężko, że nawet nie zabierali jej do szpitala, bo nie rokowała w ogóle. Dziewczyna w końcu wyjechała do Iranu, myślała, że tam się odnajdzie, lecz reczywistość okazała się być okrutna. Dalej napadała na ludzi, pewnego razu jej napaść skończyła się wielką awanturą, miało to miejsce obok ambasady Królestwa Arabii Saudyjskiej, wiecie jak się to skończy...

Chyba nie muszę dodawać, że od dłuższego czasu nie zdała żadnego egzaminu.

A Wy znacie jakieś agresywne osoby, @Klopsztanga, @Odczarowana, @mala_kropka?

#trochepasta #pasta #takbylo #agresja #heheheszki #samozycie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FranzFerdinand: znałem, ale takie "znajomości" szybko urywam, bo powoduje tylko frustrację i same problemy - bo one przechodzą z niej na znajomych ;)

Ile razy dostałem w łeb za kogoś innego, bo stałem w jego obronie ^_^ A za każdym razem żałuje tego, bo ta osoba ma przeważnie wszystko gdzieś - wraz z znajomymi.
  • Odpowiedz
@FranzFerdinand: Więc karmiliście ją batonami, tak za frajer? Ooo, już czuję jak złość we mnie wzbiera... Chyba będę dzisiaj agresywna... Wszyscy dobrze wiemy, jak można to powstrzymać >:)
Ofiary proszę składać obok paprotki. Tylko proszę, żadnej gorzkiej czekolady i innych hochsztaplerstw.
  • Odpowiedz