@Darros: Ogólnie nie jest tak źle. Omijać janusz firmy, od xkomów, moreli itp można brać, choć też zdarzają się buble. Janusz zwykle montuje używane podzespoły w nowej obudowie i zakłada plombe na obudowe, żeby po zerwaniu plomby nie można było zwrócić sprzętu.
@zbyszko17: @Andczej: też tak uważałem, ale podpadli mi kilka razy. Wybierałem tam 2 tablety, które miały być wzięte na szkołę (1.5k zł sztuka + p------y). Dostaje informacje, że tablety są do odbioru, wiec jadę i.. Nic nie dostaje bo nie mam jakiegoś papierka. Wracam do szkoły, załatwiam kwit i znowu czegoś brakuje (oczywiście żeby nie było, przed zakupem pytałem co jest potrzebne do takiego zakupu i przy próbie
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść
#cebuladeals ? bo się zastanawiam czy dobry interes na tym ludzie robią #pcmasterrace
@Andczej: też tak uważałem, ale podpadli mi kilka razy. Wybierałem tam 2 tablety, które miały być wzięte na szkołę (1.5k zł sztuka + p------y). Dostaje informacje, że tablety są do odbioru, wiec jadę i.. Nic nie dostaje bo nie mam jakiegoś papierka. Wracam do szkoły, załatwiam kwit i znowu czegoś brakuje (oczywiście żeby nie było, przed zakupem pytałem co jest potrzebne do takiego zakupu i przy próbie