Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +73
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania

#cebuladeals ? bo się zastanawiam czy dobry interes na tym ludzie robią #pcmasterrace
Ty to czytałeś w ogóle xD ?
Ale tu sprawa jest inna bo to sklep a nie januszsklep
@Andczej: prawda
Komentarz usunięty przez autora
@undream: no cóż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.morele.net/inventory/info/W0olqA/
2050zł i masz #!$%@? maszyne, na której odpalisz wszystko obecnie + starczy na kolejne kilka lat, dobrze dobrane części a nie jakieś gówno od janusza, który połowe uzywane wstawi..
#!$%@? obudowy z zerowym zabezpieczeniem przez kurzem lub z zerowym przepływem powietrza.
I najważniejsze - zasilacze... jakieś chińskie składaki robione na kolanie wszystko z czarnych list.
-Procesor to jakieś zero, ledwo uzyskuje 30 fps w świetnie zoptymalizowanym wiedzminie
-Płyta główna bez jakichkolwiek radiatorów, będzie throotling grzejącego się amdka jak nic
-Nie masz podanych ramów, janusz wsadzi to co ma, ramy prawie zawsze wsadzają używane
-Dysk zawsze idzie używany, nie wierzysz to kup i sprawdz, i to taki naprawde dojechany...
-750 ti pewnie