Mirki wróciłem z rodzinnego obiadu, na którym wiele się dowiedziałem: - POLITYKA to najrzetelniejsza gazeta dla ludzi wykształconych, - GW jest rzetelną gazetą, dlatego PIS z nią walczy, - Media manipulują tematem uchodźców, dzięki ich przypływowi Niemcy będą mieli za 5lat wykwalifikowanych ludzi w zawodach teraz poszukiwanych w Niemczech, ponieważ mając niż demograficzny nie ma kto pracować, po części prawda bo wuj szukał mechanika do warsztatu dobre 7 mies. - Uchodźcy to rodziny z dziećmi, - Orban to dyktator i PiS wprowadzi dyktaturę niczym na Białorusi, - wg horoskopu nawiedzonej ciotki, od kwietnia do lipca 2016 w Polsce dojdzie do zamieszek, manifestacji itp, - za 2 lata Kaczyński zostanie obalony/umrze - tak mówią karty taroty - jestem rasistą i ksenofobem, bo zamiast uczyć się hiszpańskiego we własnym zakresie, powinienem opanować ukraiński, żeby się asymilować z Ukraińcami na studiach, - Petru to powiew świeżości
Przy okazji pozdrawiam jednego z wujów mirkującego razem z nami :)
Czeka mnie chyba wycieczka na onkologię, jeszcze dzisiaj.
@Czerwona_Rzodkiewka: powiedz im, że jedyne rzetelne źródło informacji to taki portal ze śmiesznymi obrazkami a jak mają jakiekolwiek inne zdanie to są lewakami i niech usuną konto ( ͡°͜ʖ͡°)
@tonawegla: nie wdawałem się w dyskusję. kisiłem razem z wujem popijając winem. Sam czytam wiele tygodników, żeby mieć w miarę obiektywne spojrzenie na świat, no ale kurka, nie opierajmy się na jednym @lerner: Nie neguję, staram się patrzeć obiektywnie i fanatyczne krzyczenie przy stole to chyba nie do końca normalna sprawa
Niemcy będą mieli za 5lat wykwalifikowanych ludzi w zawodach teraz poszukiwanych w Niemczech, ponieważ mając niż demograficzny nie ma kto pracować, po części prawda bo wuj szukał mechanika do warsztatu dobre 7 mies.
@haxx: z jednej jak i z drugiej strony trzeba być kopniętym. Spotkanie rodziny, święta a tu jeb po 45min pada hasło "PiS" i już wiadomo, że po zawodach.
@Czerwona_Rzodkiewka: a u mnie przy stole cisza, bo jeden wujek lubi PiS, "Tusk to złodziej, Kopacz zabijała ludzi" i tak dalej, więc dla zachowania wesołej atmosfery szybko zmienia się temat i o polityce nie mówimy w ogóle :D
@whiteglove: u mnei na hasło "Podarujmy sobie polityke, cieszmy się swietami" dowiedziałem sie ze jak bede na swoim to takim sprawom nie bede obojętny xD Także tego, jak bede na swoim planuje ciągle gadac o polityce xDDDDDDDDDDD
@lerner: oby oby, za monarch Polska zawsze była mocarstwem. Historia kołem się toczy. Szkoda, że w tv ani słowa o tym jak PO przez 8 lat robiło to samo, ale teraz sie #!$%@? obudzili bo boją się o miejsca przy korycie. ( ͡°͜ʖ͡°)
- POLITYKA to najrzetelniejsza gazeta dla ludzi wykształconych,
- GW jest rzetelną gazetą, dlatego PIS z nią walczy,
- Media manipulują tematem uchodźców, dzięki ich przypływowi Niemcy będą mieli za 5lat wykwalifikowanych ludzi w zawodach teraz poszukiwanych w Niemczech, ponieważ mając niż demograficzny nie ma kto pracować, po części prawda bo wuj szukał mechanika do warsztatu dobre 7 mies.
- Uchodźcy to rodziny z dziećmi,
- Orban to dyktator i PiS wprowadzi dyktaturę niczym na Białorusi,
- wg horoskopu nawiedzonej ciotki, od kwietnia do lipca 2016 w Polsce dojdzie do zamieszek, manifestacji itp,
- za 2 lata Kaczyński zostanie obalony/umrze - tak mówią karty taroty
- jestem rasistą i ksenofobem, bo zamiast uczyć się hiszpańskiego we własnym zakresie, powinienem opanować ukraiński, żeby się asymilować z Ukraińcami na studiach,
- Petru to powiew świeżości
Przy okazji pozdrawiam jednego z wujów mirkującego razem z nami :)
Czeka mnie chyba wycieczka na onkologię, jeszcze dzisiaj.
#swieta #rodzina #neuropa #4konserwy #gorzkiezale #polityka
@Czerwona_Rzodkiewka: to akurat prawda
@lerner: Nie neguję, staram się patrzeć obiektywnie i fanatyczne krzyczenie przy stole to chyba nie do końca normalna sprawa
@Czerwona_Rzodkiewka: wuj ma warsztat dla wielbłądów? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #czarnyhumor
uwaga oświecę cię, może to dlatego że PO nie robiło tego samego?
o te które już stracili?
@ne-ogawe: jak tak bardzo tęsknisz za byciem poddanym to zawsze mogę cie przywiązać do drzewa i będziesz kopał