Wpis z mikrobloga

uruchomiłem moją starą Nokię, a tam śmieszne filmiki z roku ~2008, muzyka której wtedy słuchałem, trochę zdjęć, smsy od ówczesnej dziewczyny, w notatkach licbazowy plan zajęć, buildy do diablo 2, adresy serwerów ET...
boże, jaka nostalgia ;____;
#nostalgia
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pantograf: Jakiś czas temu odkurzyłem k750i i znalazłem tam kartę SD. Były tam pokemony na gameboya (robiły furorę u mnie w szkole), legendarne filmiki przesyłane z telefonu do telefony, ściągi w txt i zdjęcia z klasy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fre4k: @Zashi: Kto nigdy nie miał Hammer niech pierwszy rzuci kamieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Móje ulubione buildy to smither na uber tristram i nekro summoner + wybuchanie zwłok na katowanie krowiego poziomu.
  • Odpowiedz
@Pantograf: dałeś mi zajebisty pomysł. Mam w szufladzie starego Siemensa A50, mój pierwszy telefon. Nie uruchamiałem go już lata, jak tylko wrócę do domu uruchomię go i poczytam SMSy :D będzie śmiesznie coś czuję :)
  • Odpowiedz
@Pantograf: to samo tutaj miałem ostatnio. Znalazłem swoją N95 z uszkodzoną taśmą. Szybko w autko, rachu ciachu wymiana na chacie i przeglądanie zdjęć, filmów, muzyki z 2007-2010. Piękna sprawa
  • Odpowiedz