Wpis z mikrobloga

@malecontent: @plnk:

to uczucie gdy tenisista stołowy i stulejarz here

rok temu zapisałem się na tenis stołowy na studbazie z nadzieją, że będzie z kim

pograć

na pierwszych zajęciach podeszła do mnie jakaś loszka i
  • Odpowiedz
@malecontent:

magiczny miecz (ta podróbka magii i miecza, w sumie fajna gra, ale nie... bo to długo się gra i będzie zamuła).

Najlepsza podróbka czegokolwiek ever, plus jak dodasz do tego Kryptę Upiorów, to wyjdzie podróbka z czymś autorskim.
  • Odpowiedz
@Defecator: Niedawno z jakiegoś powodu czytałam instrukcję i się właśnie dowiedziałam, że faktycznie premie liczą się tylko raz. Całe życie w błędzie. (,)
  • Odpowiedz
@Jainapl: @Defecator: Ale tutaj wychodzi na to, że CHĘDOŻ jest położone na potrójnej słownej a któraś z literek WYchędożYĆ jest położona na kolejnej potrójnej słownej. To dlaczego ma się nie liczyć? O.o

@yellowman: wychodzi na to, że męska forma łechtaczki. Czyli... BENIZ xD
  • Odpowiedz
@iskra-piotr: Może tak być w tym przypadku (choć jak już wspomniano nie jest to łatwe), ale bardziej niż do sytuacji z wpisu, odnosiłam się do samego komentarza, że faktycznie tak jest, że każda premia liczy się tylko raz. Nie wiem czemu zawsze grałam tak, że potem każda literka dołożona do słowa leżącego np. na takiej potrójnej słownej, zgarniała ją po raz kolejny. Co było ogólnie trochę niefajne, jak ktoś nie
  • Odpowiedz