Aktywne Wpisy

lukija 0
mam do wydania na swój alkohol na sylwestra 100 zł, ogólnie mam odruch wymiotny jak czuję alkohol, więc proszę o polecenie czegoś, co ma bardzo mało wyczuwalny alkohol w smaku i jest dobre według was, myślałam o jakimś likierze karmelowym, ale nie wiem czy to nie za ciężkie na żołądek (╯︵╰,)
#alkohol #pijzwykopem
#alkohol #pijzwykopem

Ytarka +25
Kurcze, miałam iść spać ale chyba pójdę schudnąć XD
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12

XDDDDD WTF #wrestling
#wwe
O ile na żywo to wygląda może fajnie, o tyle na nagraniu jest tragedia i nigdy tego nie zrozumiem jak ludzie mogą to w telewizji oglądać.
2015 rok i ludzie ciągle myślą, ze wrestling może być na serio xD
Drabina z gumy xD
Jak ćwiczysz parkur to też wiesz jak upadać.
@Wojt_ASR:
Ale tam to wygląda porządnie! :D Nie to co tutaj.
że co niby wygląda porządnie? ja np. nie mogę oglądać filmów akcji, bo są niesamowicie głupie. Wrestling oczywiście też jest, ale o tym każdy fan wrestlingu wie ;P
poza tym są rzeczy, które bolą i takie, które nie bolą. Coś takiego raczej bolało, a niewielki błąd mógł mieć opłakane skutki
Fani filmów akcji też raczej sobie zdają sprawę, jakie te filmy akcji są :)
Ja np. nie rozumiem po co oglądać 2-godzinny film, skoro po 5 minutach wiadomo jak się skończy.
Nie godzi ;P Tylko zauważam, że jak Ty jesteś fanem wrestlingu i wiesz, ze to ściema to tak samo fani filmów akcji wiedzą, że w tych filmach więcej filmu niż "akcji" :)
¯_(ツ)_/¯
Niektórzy lubią.