Aktywne Wpisy

tytanowyy +103
#zmianaczasu
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd

auto_reply +13
Idę się skonfrontować z laską i typem, którzy robili sobie ze mnie jaja na fejsie i nie chcą się do tego przyznać. W skrócie typ zaczął do mnie wypisywać, że mu się podobam i że myśli o zostawieniu swojej laski dla mnie. Ja głupia nie jestem, ale ciągnęłam te rozmowę, żeby zobaczyć czy się przyznają, że robią sobie ze mnie bekę. Idą w zapartę. Zaraz sobie z nimi pogadam na żywo. Życzcie

Chciałabym wypróbować linuxa. Zainstalowałam takowego na pendrivie zgodnie z instrukcją na stronie Ubuntu. Kiedy odpalam go - wybieram opcje otwórz bez instalacji - pojawia się szary ekran i znika - komputer zawiesza sie przestaje odpowiadać.
Zainstalowałam linuxa za pomocą Rufusa na pendrive wszystko jest podobne tylko zamiast szarego ekranu pojawia się to
Ktoś jest w stanie pomóc i powiedzieć co sie dzieje?
Teraz czekałam 10 min
Jak masz czas to z menu wybierz opcję sprawdzenia nośnika
Pod którymś F'em przy starcie był tryb pseudo awaryjny (bez niektórych funkcji) - nie wiem czy F4 czy F6. Może wyłącz wszystko i wtedy spróbuj
Tez myślałam że może co być z iso więc ściągnełam zarówno wersje 64 jak i 32
I nie rozumiem. Jak mam wyłączyc wszystko - i co to jest wszystko. : )
No więc sprawdziłam ten pedrive z Ubuntu i wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
*** Pass complete, no errors
Jednak jesli to wcisne mam tylko możliwość ustawienia NORMAL
Nie mam nic innego
Może, źle Ci się ściągnęło i plik nie był do końca ściągnięty. Ucięło Ci transfer. Takie rzeczy się zdarzają. Sprawdzaj zawsze sumę kontrolną pliku?