@Zyd_Suss: urodził się w Polsce, mówi po polsku lepiej niż niejeden Polak, jest totalnie zasymilowany z naszym krajem - dlaczego miałbym mieć coś przeciwko?
@Zyd_Suss: akurat watpie zeby osoby, ktore pisza rasistowskie komentarze pod jednym znaleziskiem pisaly potem komentarze o Izu, ze jest spoko i jest 100% Polakiem. Wiec nie wrzucaj wszystkich wykopkow do jednego worka.
@Zyd_Suss: Uważam, że powinniśmy być dumni, że taka osoba nas reprezentuje. Takie osoby bardziej szanuje niż cebulaków i innych cwaniaków, którzy urodzili się w Polsce i mają biały kolor skóry. Dodatkowo jest totalnie zasymilowany, nie robi problemów oraz nie narzuca nam innych tradycji i przestrzega nasze ( pochodzi z moich okolic). Powiedziałem to ja prawak, wychowany w konserwatynej katolickiej rodzinie, która ma takie same poglądy jak ja... Ale co ja
Czy jestescie swiadomi, ze biale dziewczyny, nasze kochane Polki, sliczne blondyneczki, gorace rudzielce i namietne brunetki wprost marza by byc w jego silnych ramionach,
@Zyd_Suss: Czy autor wpisu jest przedstawicielem legendarnej #neuropy co to dla ich IQ zabrakło skali i ogólnie to podnoszą poziom portalu ze śmiesznymi obrazkami?
Siła intelektualna pseudo-inteligentów, którzy chcieliby być Neuropą, ale nie mogą. Czemu nie mogą? Bo gdybym napisał, że to neuropek to zaraz wpadłby Steke czy ktoś i napisał "hola hola, do tego gagatka się
@fraulein_: to chyba jakiś kryptogej :D
xD
Dodatkowo jest totalnie zasymilowany, nie robi problemów oraz nie narzuca nam innych tradycji i przestrzega nasze
( pochodzi z moich okolic).
Powiedziałem to ja prawak, wychowany w konserwatynej katolickiej rodzinie, która ma takie same poglądy jak ja...
Ale co ja
@Zyd_Suss: Twoja stara też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A czuje się dobrze tak jak przed przeczytaniem Twojego wpisu, chociaż troche katar mam
Siła intelektualna pseudo-inteligentów, którzy chcieliby być Neuropą, ale nie mogą. Czemu nie mogą? Bo gdybym napisał, że to neuropek to zaraz wpadłby Steke czy ktoś i napisał "hola hola, do tego gagatka się