Aktywne Wpisy
Arboree +10
Korzystajcie ze spierdotripów póki możecie. Widzieliście kiedyś >40latka na spacerze samemu w lesie? No właśnie, bo normictwo dzwoniloby że jakiś zbok po lesie łazi i pewnie szuka ofiary. Im przegryw starszy tym bardziej creepy pokazywać się samemu na odludziu
#przegryw
#przegryw
ScholarsHut +1
I mam też małą prośbę od siebie, głownie do mirków z #warszawa i okolic. Skradziony telefon to Motorola Moto G pierwszej generacji, ma dość charakterystyczne pęknięcie u góry ekranu, wstawiam zdjęcie poglądowe. Gdyby ktoś z was spotkał ten telefon w komisie, lombardzie, allegro, olx, albo u kogoś znajomego, bardzo proszę o kontakt przez mirko. Nie chodzi o wartość telefonu, ale o to, aby zadziałała ręka sprawiedliwości. Sprawa już jest oczywiście na policji, nie jako kradzież, a jako rozbój.
A Ty, #!$%@?, jeśli to czytasz, to serdeczny #!$%@? w dupę i kotwica w plecy. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#patologiazewsi #gorzkiezale #kradno #csiwykop
@jareczeg:
zaloguj się na konto google i sprawdź bieżące lokalizacje
google.com/locationhistory,
@jareczeg: Czemu nie powiedziałeś mu tego jak groził Ci maczetą?
(...)
@jareczeg: Jeśli któryś z mocj siedzi na wykopie to pewnie pod tagami #4konserwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jareczeg: dlaczego?
@jareczeg: „Przepraszamy najmocniej: czy byliby szanowni panowie tak uprzejmi i poczęstowali nas papierosem?”
@jareczeg: na własnej dzielni zostać #!$%@??
@jareczeg: Bez przesady, straszysz tak mirków że nikt z piwnicy nie wyjdzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie warto mieć po prostu takich drogich telefonów itp.
Komentarz usunięty przez autora
@mlodosc: miejscowość pod warszawą, ale typ prawdopodobnie z Bródna
@jareczeg:
@jareczeg: kuwa a podasz ta wiochge czy jeszcze 5 razy napiszesz ze pod Warszawa?
@arczer: groźny patus wykryty
@glutenfree: najgorsze jest to, że tej motoroli nie mogę nigdzie popchać bo stara i ma słuczoną szybkę :/
Komentarz usunięty przez moderatora
ty bys #!$%@? a kumpla by #!$%@? i taki byl by z ciebie niepokonany wojownik
@jareczeg: znalazła ten telefon w szufladzie z fantami i już go przytuliła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wynoszony: To nie straszenie, to akurat jest zupełnie rzeczywista prawda i wcale nie trzeba mieć przy sobie nic wartościowego (napastnicy i tak o tym nie wiedzą, z góry zakładają, że coś masz). Przekonałem się o tym dziś rano na przystanku, gdy dostałem w ryj od jakiegoś #!$%@?ńca, zupełnie bez powodu - podszedł, jebnął, poszedł dalej.