Aktywne Wpisy
stefan_pmp +344
AlienFromWenus +13
Rozwalają mnie laski ze szkoły i studiów. Mają już dzieci i zamieniły się w typowe madgi. Na relację już nie wrzucą zdjęcie samej siebie np z lotu balonem czy na tle gór, za każdym razem musi to być zdjęcie gówniaka xD a te bardziej podklejone to nawet na profilowe wrzucą zdjęcie bombelka xD
#logikarozowychpaskow #p0lka #madka #dzieci #facebook #gownowpis #antynatalizm #childfree
#logikarozowychpaskow #p0lka #madka #dzieci #facebook #gownowpis #antynatalizm #childfree
Mirki i Miranki z tagu #epapieros i #epapierosy. Z okazji mikołajek mam dla was małe rozdajo (bez tagu :P)
Liquidy Collinsa o różnych mocach (od 0 do 6mg ) końcówka mojej kolekcji. Przeniosłem się na samogony. zostało trochę i leżą się i kurzą. (termin przydaności skończył się 3 msc temu ale nadal smakują jak należy :P)
Wylosuje 4 szczęśliwców co dostaną po małej paczuszce - po paręnaście buteleczek 10ml (każdy po 1 rzędzie )
jest to moje pierwsze rozdajo XD
Zielonki nie biorą udziału
Losowanie zakończy się o 21.00 dnia 8.12.2015
powodzenia :)
Komentarz usunięty przez autora
@Drill: Długie to losowanie :P
troche za późno by dodać dopisek - po wygraniu pokaż swoja mordę jak #!$%@? dym w kształcie napisu : tylko mirko