Wpis z mikrobloga

@palmaero: dlaczego przegryw? Nie będziesz pasował do każdej kobiety. Nie wszystkim się będziesz podobał. Tobie na pewno też nie podobają się wszystkie panie. Charakter niektórych też na pewno cię odstrasza po pewnym czasie. Nie ma w tym nic dziwnego. Przegrywem byłbyś gdybyś nie podjął żadnego działania.
  • Odpowiedz
szukam kogos ladniejszego/bardziej bogatego/z lepszym autem.

@mankhoody: @francesco-pazzesco: No jasne. Wykopki zawsze są odrzucani przez brak kasy i krzywy ryj. No bo przecież nie dlatego, że mogą się po prostu komuś wydać nudni, niemęscy lub zbyt zamknięci. O OP nic nie wiem, ale od was i ludzi was plusujących wali zwyczajnie kompleksami.
  • Odpowiedz
@palmaero:
@metalowy_pasterz:

ehhh anonki, z tym wrażeniem, że spotkanie było udane to też bym uważał... poznałem jakiś czas temu na imprezie dziewczę, mnóstwo wspólnych tematów, sama zainicjowała kontakt, sama zaproponowała wspólne wyjście (bo ja oczywiście ten słynny nieruchający z wyboru), było naprawdę spoko, nie kończyły się tematy rozmów, spędziliśmy wydawałoby się bardzo ciekawy wieczór i myślałem, że ona też się dobrze bawiła ;)

następny kontakt i spotkanie miało wyjść
  • Odpowiedz
@mankhoody: @francesco-pazzesco: No jasne. Wykopki zawsze są odrzucani przez brak kasy i krzywy ryj. No bo przecież nie dlatego, że mogą się po prostu komuś wydać nudni, niemęscy lub zbyt zamknięci. O OP nic nie wiem, ale od was i ludzi was plusujących wali zwyczajnie kompleksami.

@Tarec: OP na to: nudny raczej nie bylem, rozmawialo sie dobrze, nie braklo tematow, nie bylo ani chwili ciszy (nawet
  • Odpowiedz
@palmaero: Tez tak raz mialem, posmutalem chwile i poszedlem dalej. Zupelnym przypadkiem spotkalem ja na imprezie u znajomych ~2 mies pozniej i widac bylo ze byla wkurzona na to ze gadam z innymi dziewczynami. WTF przeciez to ona dala mi kosza. Jej odpowiedz: No ale i tak mogles pisac i sie o mnie starac. xDDDDD
  • Odpowiedz
@Tarec: OP na to: nudny raczej nie bylem, rozmawialo sie dobrze, nie braklo tematow, nie bylo ani chwili ciszy

@palmaero: pogadać to ona sobie może równie dobrze z koleżankami ;) od mężczyzny jednak kobieta wymaga emocji i napięcia, ekscytacji
  • Odpowiedz