Aktywne Wpisy

Zoyav +65
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla

dwa__fartuchy +91
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska

#praca #programowanie #cpp #zarobki
@badasq
Ale odpowiadając na twoje pytanie - jak dobrze poznasz Gręboszowską Symfonię C++ to technicznie przejdziesz rozmowę
ale ciekaw jestem gdzie i na jakie stanowisko wymagają portfolio, bo byłem na kilku rozmowach i nigdzie nic takiego nie było - raczej wszędzie to samo co u mnie wypytywali - podstawy programowania ogólnie, podstawy języka o który się starałem i jakieś zadania programistyczne + ewentualnie na myślenie (w tym nieszablonowe).
@dptd: Najniższe :)
@badasq: W większych firmach, gdzie najpierw przez HR się musisz przebić i ci taki pan manager mówi że jak ty możesz cokolwiek umieć jak nie masz żadnych projektów skończonych. Albo ja po prostu takiego mam pecha :(
Jeżeli ją masz, wiedza będzie zdobywać się sama. Papiery oczywiście nie są potrzebne, natomiast w wielu przypadkach są przydatne - bo przecież na studiach zdobywasz wiedzę z której najczęściej początkujących pytają osoby przeprowadzające rozmowę rekrutacjną. Jak nie