Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +156

14 tuńczyków = 16zł
28 tuńczyków = 32zł
56 tuńczyków = 64zł
104 tuńczyki...
jak by nie liczyć 1 tuńczyk = 16/14 zł = 1,14 zł
przy ostatnim podejściu miły sprzedawca przepraszającym głosem powiedział, że w jednym z zamówień jest tylko 13 tuńczyków zamiast 14, bo już więcej nie było i wiecie co...
źródło: comment_XHtAFZwV1auvjQqyX3UXwhL2IgF64y6b.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@matejko2405: Ejejej, ale nie śmierdzące od razu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Reality: no troche mnie ponioslo( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@r4faello:
Skąd ten kupon. Da radę jeszcze tak przycebulic?
@r4faello: @yacolek:
@siodemkaxx: na bogato
@tobiasz22: skoro do tej pory raczyłem się tylko i wyłącznie pasztetami drobiowymi, to teraz tuńczyki z rtęcią można potraktować jako formę detoksykacji.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@ultek: skoro gazetka obowiązuje do 2.12 to włącznie z tym dniem.
źródło: comment_XO65HuxOTSWDFZfm6N6TPBGoM4r0VrhK.jpg
Pobierz