Wpis z mikrobloga

#cebuladeals #pokazzakupy #tesco #pdk

14 tuńczyków = 16zł
28 tuńczyków = 32zł
56 tuńczyków = 64zł
104 tuńczyki...

jak by nie liczyć 1 tuńczyk = 16/14 zł = 1,14 zł

przy ostatnim podejściu miły sprzedawca przepraszającym głosem powiedział, że w jednym z zamówień jest tylko 13 tuńczyków zamiast 14, bo już więcej nie było i wiecie co...

r4faello - #cebuladeals #pokazzakupy #tesco #pdk

14 tuńczyków = 16zł
28 tuńczyków...

źródło: comment_XHtAFZwV1auvjQqyX3UXwhL2IgF64y6b.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ethinkpadero: akurat przy mailu z google wystarczy dodawac kropkę w loginie, a dane moga byc takie same - aby był inny mail. Kropka w loginie nic nie zmienia, mail przychodzi i tak na twoje konto, więc nie widze w tym nic trudnego.
@r4faello: wszystkie odebrałes jednego dnia? xD zmieniales imiona, czy wszystko na siebie i #yolo
  • Odpowiedz
@yacolek wyborne...
@KRULL dobre
@BodyBagz: tak
@yacolek wszystko jak leci

@ethinkpadero podczas akcji #jd, choć byłem jednym z pierwszych, który się o tej inicjatywie dowiedział - słabo przycebuliłem. Tylko 15 kuponów z jednego konta!!! Było mi jednocześnie trochę wstyd ale bardziej smutno, kiedy patrzyłem jak inne cebulaki zgarniają grube cebuliony. Wtedy
  • Odpowiedz
@cebula12klocuch13: @Reality: 2za1 + kupon -35zł przy zamówieniu na stówkę na ezakupy tesco + tak działa ich system, że online przepuszcza zamówienie 14 puszek za ~100zł, a przy rozliczaniu wchodzi promocja 2za1, przez co 'płacimy' 50 zł za te puszki. No i jest jeszcze kupon -35zl za zamówienie powyzej 100 zł więc płacisz ~15 zł xD
  • Odpowiedz