Aktywne Wpisy

mirko_anonim +46
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by

ja_tu_tylko_na_moment +1083
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

źródło: comment_tzHSpMsN5q4FFkMYn0cpA9B5spSIbBPw.gif
Pobierz@TheSjz3: Wiem, wiem spoko. Tylko, że gdzieś muszę robić provo :P
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@far_away: "Więcej od reszty społeczeństwa"? O co chodzi? W przypadku legalizacji małżeństw jednopłciowych, jako [zakładam] heteroseksualna kobieta, też będziesz mogła poślubić kobietę, więc jakie "święte krowy"? Gdyby istniały związki partnerskie/małżeństwa par jednopłciowych w Polsce, pewna część społeczeństwa żyła by szczęśliwiej, to takie straszne!
Zresztą związki partnerskie par jednopłciowych są obecnie w więcej niż połowie krajów
@Klopsztanga: Hahahaha dokładnie :D xD Bo po co homosiom prawa, czy szczęśliwe życie xD Lepiej ich gnoić, w końcu dzięki temu poczuję się dowartościowany i lepszy w swym konserwowym życiu :D W końcu ja heteroseksualny biały nadludź, kogo obchodzą homopodludzie :DD
2. Dlaczego Polska od 1410 taka sama xD
@Klopsztanga: @TheSjz3 dodał gifa, w którym jest napisane "Rozwój praw homoseksualistów w Polsce na przestrzeni lat", w którym jest pokazane, że rozwój nie nastąpił. Ty mu dałeś plusa i napisałeś "historia lubi się powtarzać :D I aby było i też tak tym razem.", czyli sam powinieneś to wiedzieć.
I jak już napisałem: Osoba heteroseksualna może poślubić swojego partnera i mieć dzięki temu spokój prawny
@macio32155: Co w tym śmiesznego? W 2002 jedynie 15% Polaków popierało związki partnerskie tej samej płci, a w 2013 – 47%.
Komentarz usunięty przez autora
Ja pier... nie wiem, nie ja to robiłem xD myślę że twórca gifa też się tym zbytnio nie przejmował, bo to nie miał być poważny biznes xD