Wpis z mikrobloga

Trzeba jasno powiedzieć, że homoseksualiści chcą mieć więcej od reszty społeczeństwa praw jak jakieś święte krowy.

@far_away: "Więcej od reszty społeczeństwa"? O co chodzi? W przypadku legalizacji małżeństw jednopłciowych, jako [zakładam] heteroseksualna kobieta, też będziesz mogła poślubić kobietę, więc jakie "święte krowy"? Gdyby istniały związki partnerskie/małżeństwa par jednopłciowych w Polsce, pewna część społeczeństwa żyła by szczęśliwiej, to takie straszne!

Zresztą związki partnerskie par jednopłciowych są obecnie w więcej niż połowie krajów
  • Odpowiedz
:D I aby było i też tak tym razem.

@Klopsztanga: Hahahaha dokładnie :D xD Bo po co homosiom prawa, czy szczęśliwe życie xD Lepiej ich gnoić, w końcu dzięki temu poczuję się dowartościowany i lepszy w swym konserwowym życiu :D W końcu ja heteroseksualny biały nadludź, kogo obchodzą homopodludzie :DD
  • Odpowiedz
a jakie homosie nie mają praw?

@Klopsztanga: @TheSjz3 dodał gifa, w którym jest napisane "Rozwój praw homoseksualistów w Polsce na przestrzeni lat", w którym jest pokazane, że rozwój nie nastąpił. Ty mu dałeś plusa i napisałeś "historia lubi się powtarzać :D I aby było i też tak tym razem.", czyli sam powinieneś to wiedzieć.

I jak już napisałem: Osoba heteroseksualna może poślubić swojego partnera i mieć dzięki temu spokój prawny
  • Odpowiedz
"Polska też kiedyś do tej listy dołączy." xDDDDDDDDD

@macio32155: Co w tym śmiesznego? W 2002 jedynie 15% Polaków popierało związki partnerskie tej samej płci, a w 2013 – 47%.
  • Odpowiedz
@artpop: Ale wiesz, że jakiś lewicowy sondaż, który stwierdził 47% nie pokrywa się z prawdą? xD Gdyby tak było, już w 2015 ponad 50% społeczeństwa było by za legalizacją tych dewiantów, a jakimś cudem ludzie wybrali na partie rządzącą PiS, który nigdy tego nie zlegalizuje xD I bardzo dobrze, bo takiej nic nie znaczącej mniejszości nie należą się specjalne przywileje.
  • Odpowiedz
@dxpe: Czemu postać na twoim awatarze nie ma twarzy?

Ja pier... nie wiem, nie ja to robiłem xD myślę że twórca gifa też się tym zbytnio nie przejmował, bo to nie miał być poważny biznes xD
  • Odpowiedz