Wpis z mikrobloga

@juby0001: Bywają gorsi. Kiedyś miałem laskę co mi nie chciała uwierzyć że na Księżycu wylądowali ludzie. Nie, że teorie spiskowe. A że jak to i w ogóle.
  • Odpowiedz
@newerty: zerwalbym odrazu, Inteligencja u kobiet jest jak dla mnie najważniejsza. Miałem kiedyś taką amebe, nasze rozmowy nie wykraczały poza tematy wymagające więcej niż 50 IQ. No ale dawała regularnie to człowiek mlody głupi i tylko na to patrzył.
  • Odpowiedz
@Spindoctor: no właśnie się zastanawialem czy mając taka loszke 10/10 interesowalo by mnie co ma we lbie, no ale myślę sobie że mimo wszystko nie czerpalbym radości z bycia z taką ameba, bo co z tego źe ładne jak wstyd jak usta otwiera przy ludziach. A co do tych mórz... Pewnie że ja też wszystkich nie pamiętam, ale takie rzeczy po prostu się wie. To tak samo jak ze stolicami
  • Odpowiedz
To tak samo jak ze stolicami państw, po prostu się wie i już.

@juby0001: Pamiętasz stolice ~195 państw? Mnie uczyli w gimbazie tylko stolic europejskich. No i naturalnie wiedziałem, jakie miasto jest stolicą Rosji, ale jakaś tam Afryka? To może znałem/pamiętam kilka z nich.

Zaś kwestię tępej dzidy 10/10 znam bardzo dobrze i najgorsze, że jedna z takich ma dyplom mgr.
  • Odpowiedz
@Spindoctor: akurat stolice to mój konik :D może nie wszystkie ale jednak :D

no ale właśnie o te europejskie i resztę ważnych mi chodzi. Bo jak ktoś nie potrafi mi powiedzieć stolicy Francji to się załamuje i chce mi się płakać.
  • Odpowiedz
@newerty: no dokładnie, mylenie Austrii z Australia to już klasyk i chyba każdy się z tym spotkał ;) Idioci z dyplomami to niestety plaga. A dyskutuj z takim mózgiem... To on ma rację, bo jest po 2 kierunkach studiów i się nie myli.
  • Odpowiedz
@look997: Nie czytałem. Powinienem? Ja już w sumie od kilku lat nie czytam, bo e-booków nie lubię, za to bardzo często odpalam do snu jakiegoś audiobooka. Pomaga zasnąć, a człowiek się uczy.
  • Odpowiedz